Здравейте! Ползвам видеокарта AMD rx 580, при която след всеки ъпдейт на драйвърите, винаги си сваляше и складираше инсталационните файлове в C / AMD folder. След последните няколко обновления (текущият е adrenalin 23.2.2), забелязах, че папката е празна (винаги съм ги трил механично от там, за да не се пълни харда), което означава, че директорията или вече е друга или софтуера автоматично си ги трие. Някой знае ли къде се съхраняват (ако изобщо се съхраняват) въпросните исталациионни файлове? Благодаря предварително! OS win 10 pro 64 bit

Директория, съхраняваща инсталационните файлове на водеодрайвърите
Публикувано: 24 February 2023 - 13:53
Публикувано: 01 March 2023 - 08:29
Не би трябвало да е различна, а и ти можеш да си избереш къде да се разархивират файловете веднага след стартиране на инсталацията. При теб каква папка се показва? Да не би да използваш някоя програма за чистене (като например CCleaner), която да е настроена да трие файлове автоматично и периодично и случайно да ги изтрива от въпросната папка?
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 01 March 2023 - 14:03
Не съм пипал нищо по настройките на драйвърите. Всичко съм го оставил по подразбиране. Досега винаги си ги е съхранявало там, но от последните няколко обновления, въпросната папка си седи празна. Иначе не използвам никаква помощна програма за чистене. При следващият ъпдейт, ще разгледам обстойно настройките за местонахождението на сваляне.
Публикувано: 03 March 2023 - 17:36
Да, същата папка е.
Публикувано: 03 March 2023 - 19:58
Преинсталирах го и директно си го свали там. Добре идея ли е да си трие съдържанието на тази папка?
Публикувано: 05 March 2023 - 11:48
Ако имаш достатъчно празно пространство, остави папката. Не съм сигурен дали наличните инсталационни файлове там не се използват от инсталатора на AMD, когато инсталираш по-нова версия, да определи дали и какви драйвъри са вече инсталирани.
Ако си закъсал за пространство, можеш да изтриеш папката. Няма да навреди на работещата система.
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 07 March 2023 - 22:24
Ясно, благодаря! Току що си обнових драйвъра на видеото, като преди това се убедих, че е посочена същата папка, където да се свали инсталационният файл, след което ми поиска рестарт. Веднага след това проверих въпросната папка и се оказа отново празна. Явно вече новите версии трият съдържанието й автоматично за разлика от преди. Нямам друго обяснение.
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители