Използвах Subtitle Workshop за корекции на тайминга и някои грешки в субтитрите, но откак я инсталирах след refresh на Windows 10, програмата не работи. Срещнах проблем и при инсталацията - успях с версия 6е. След като я отворих и работих, накрая не успях да я затворя със запомняне на корекциите. Страхувам се, че нещо след преинсталацията (рефреша) на Windows не е активирано и програмката не може да се затвори, запомняйки промените! И така, след доста опити и неуспех, стигам до компетентното ви мнение и евентуална помощ!

Subtitle Workshop - проблем след Refresh на Windous 10
Публикувано: 01 December 2019 - 21:18
Публикувано: 02 December 2019 - 08:47
Не става ли с деинсталация и инсталация на Subtitle Workshop?
Публикувано: 02 December 2019 - 14:31
Не, пробвах го. Но инсталирах портативната версия и тя работи. Благодаря за включването в темата!
Публикувано: 02 December 2019 - 14:34
Стандартна препоръка в случая е и да се опита да се стартира приложението в режим на съвместимост с друга операционна система (най-вероятно Windows 7 в случая).
Ще използвам случая и да препоръчам Subtitle Edit, която е съвременна алтернатива на Subtitle Workshop. Да, по-сложничка е, но възможностите и са в пъти повече и се разработва активно.
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 03 December 2019 - 23:44
Да, добре! Ще я пробвам. Преди време опитах, но ми се стори доста непознато всичко в нея. Имайки предвид, че аз не превеждам, не приготвям субтитри за филми и т.н, а само коригирам тайминга, когато има разминаване във филм, който съм изтеглила от едно място и субтитри - за друг релийз...Трябват ми най-простите действия - изместване на начало или/и край, засичайки първи и последни реплики. Понякога - няколко точки на подравняване. И понеже тези действия вече са ми познати от първата програма, ми се струва, че с тази може и по-трудно да се справя. Ноо - всичко тече, всичко се променя...И аз също!
Благодаря за съвета!
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители