Прехвърляне към съдържание

Снимка

Рабора с Ecommerce платформи

• Моля, влезте, за да отговорите
2 отговора по тази тема

#1 SURF_lady

SURF_lady

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 713 мнения

Публикувано: 01 December 2018 - 00:35

Здравейте,

Отдавна не съм наминавала из форума и поизоставам с новостите, но сега имам нужда от помощ и реших, че тук може да има някой който да може да помогне.

Като за начало интересува ме има ли някой, който се занимава с Ecommerce? 

По специално става въпрос за платформата Channel Advisor и за листване на продукт през нея в eBay?

Благодаря предварително на отзовалите се.

Ако не съм нацелила мястото на темата, моля админите да ме извинят :)

Специално за хората, които са проспали уроците по География в началното училище: Земята се върти около оста си, не около вас.

#2 seo-to

seo-to

SEO Бастърд

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 7 мнения

Публикувано: 23 December 2018 - 06:03

Интересна тема. Да си призная честно не съм имал опит през годините с нея, поне в БГ, тя не е популярна толкова. Освен при тези които изнасят или продават международно ( които не са много ). Кажи какво по точо те интересува. Не виждам нещо кой знае какво да има в платофрмата, автоматизирана е

#3 SURF_lady

SURF_lady

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 713 мнения

Публикувано: 02 January 2019 - 10:51

Здравейте,

Тя е автоматизирана - ясно. Поддържам един магазин започнат на нея платформа, но не мога да разбера как и кое всъщност отговаря за това в кой eBAY да е листнат продукта Х - Английския, Американския, Испанския, Немския, Френския, Италианския, Австралийския???

Благодаря предварително за отзивчивостта. :)

Специално за хората, които са проспали уроците по География в началното училище: Земята се върти около оста си, не около вас.

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители