Jump to content

Активиране/Деактивиране на профил във Фейсбук


Препоръчан пост

Здравейте,

 

От доста време не съм публикувала нещо тук из форума, но напоследък доста ме мъчи един въпрос. Питах няколко приятели, които мислех че са минали през тази процедува, но уви никой не ми даде конкретният отговор който търсих. 

Разпитах също така и google и facebook help-а за това, но пак не ми е съвсем ясно.

Та ето и питането:

 

Искам да си деактивирам фейсбук профила, но искам снимки, коментари, споделяния и т.н. да си останат за в бъдеще евентуално, ако в бъдещ период реша да го възобновя по някаква си причина. Има ли начин?
Защото четох че закривайки профила си там е ВЪЗМОЖНО някои места, където са те отбелязали или неща които си споделя, да се загубят по някакъв начин. Не съм разбрала правилно или наистина е така? Някой минавал ли е подобна процедура?

 

В смисъл деактивирам си профила и Петканчо (да речем) решава да влезе да ми види профила - окей, тя е там. Но Петканчо иска да ми пише, да ме отбележи, да ми привлече вниманието или да се свърже с мен по какъвто и да е начин - тадам! Няма стане. Въобще какво става след като си деактивираш профила и запазиш правото си за следващо бъдещо влизане?

 

Благодаря предварително на отзовалите се.

Link to comment
Сподели другаде

Да, Благодаря ти. :)

Това съм го чела и препрочитала не веднъж, не дваж...

 

Не пише обаче остават ли ти снимките и видеата където са те отбелязали, коментарите които си публикувал и най-вече мога ли изтривайки си мобилното приложение и не влизайките през браузъра си на РС да ползвам месинджъра на Фейсбук??? Просто не искам да се облъчвам с цялата информация да речем... Не искам да разчитам, че то аз пак мога да го направя като дам паролата и акаунта си на някой доверен и просто да не ми го дават.... :)

Link to comment
Сподели другаде

Деактивирането на профила, скрива твоя профил, което означава следното:

- Всички твои снимки 'изчезват', но ако се логнеш пак - си е там всичко.

- Ако имаш снимка с мен и а зсъм те тегнал, снимката е от моя профил, то снимката остава, и тага към снимката остава, но само пише името ти, без линк към профила ти. Като си възстановиш профила и линка към тага към снимката се появява.

 

Това с мисънджъра не знам как стои, защото не съм го пробвал, но би трябвало да можеш да ползваш месинджъра без facebook акаунта ти да е активен, защото мисъндъжра го отделиха и в момента може да се ползва като viber -> с телефонен номер.

Link to comment
Сподели другаде

Благодаря :)
Май поразреших дилемата.

 

Попаднах на ето ТОВА според което процедурата е - тръгваш да декативираш акаунта си, накрая прескачаш частта в която ти предлагат приятели, които ще са се крайно затъжили за теб и ще им липсваш. Има опция в която казваш че искаш да продължиш да използваш месинджъра, въпреки че ще декативираш профила си и даваш Деактивирай (Deactivate).

 

Чудесно! След Нова година (може би) ще си самоподаря повечко време отървавайки социалната мрежа от присъствието си. :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...