Jump to content

Представяне на възможностите на ConvertXtoDVD


Препоръчан пост

  • Отговори 70
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

  • 1 month later...
Кажете някоя стабилна версия на конвертора. Използвам версия 3.0.0.1, но не съм доволен. Веднъж добре конвертира, веднъж не. Задам му едни стойности, а на края на конвертирането са съвсем други резултатите.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Като гледам, бая хора са се запънали на тея субтитри... е - и аз да не остана по назад... :giggle: Преди да сте отговорили, искам да поясня , че съм прочел целият топик от - до, но отговор на моите проблеми немога да намеря :crosseyes1: Субтитрите са ми srt формат, но колкото и пъти да давам Add при Subtitles, Stream-а си остава 0 и аз пак си гледам филмите без субтитри. Има и един друг момент - гледам ги на PS2, което автоматично значи ,че само ДВД формати чете. Примерно с NERO, файловете автоматично се форматиха в ДВД формат и PS-а ги чете без проблеми, но там също немогат да се качат субтитри. Тъй че се обръщам към вас за помощ, и дори и да не става с тази програма то поне ме насочете към нещо, което да ми свърши работа.

Предварително благодаря!

P.S. Използвам версия 3.0.0.9 (ако това изобщо проименя нещата)

Link to comment
Сподели другаде

nightshifter,без да претендирам,че много разбирам,но известно време се занимавах с тази програма и процедирах по следния начин:Първо си "минавах" файла със суб. през Subtitle Workshop,за да съм сигурна,че няма да останат незабелязани(рипвах ги във формат srt,нищо че ми беше такъв във повечето случаи) и после си правех папка с филма и субтитрите,само с тях и винаги с еднакви имена.Когато заредиш ConvertXtoDVD от папката,тя сама си разпознава суб.файла. По този начин,не ми се е случвало да не ми разпознае субтитри.

Дано съм била полезна :thumbsup:

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Здравейте,

Наскоро попаднах на ConvertXtoDVD. Хубава програмка, потребителски ориентирана - много бързо и лесно можеш даден филм да си го направиш на DVD.

Но срещнах един проблем, за който нямам обяснение, и не мога да го разреша. Опитвам се да вкарам черни ленти отгоре и отдолу на филм, който е 16:9, и субтитрите ги намествам на долната лента. Като резултат, обаче, във филма се получава някакво "трептене", сякаш картината "подскача". Този "ефект" го има при пускане с Media Player Classic (K-Lite Codeck Pack), Windows Media Player, KVM Player и други, в различна степен. Единствено при Nero Show Time липсва. Черните ленти ги вкарвам от Video resize method -> 4:3 -> Letterbox.

Дайте идея как да реша проблема,pls

Ето и няколко секунди от първия VOB-файл:

VTS_01_1.zip

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
  • 10 months later...

Я да вдигна темата.

Споменати са само автоматични чаптъри по подразбиране, а мен ме интересуват ръчни. Със задаване откъде да почне и колко времетраене (или край). Примерно първият от 2:11 Изходният файл е един .mpg и трябва да стане на няколко менюта. В резюме е концертен запис с няколко групи - трябва да се направи с меню за избор на група и песни за всяка. Чаптърите трябва да се нагласят по песните.

Версия 3.5.2.137

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...