Jump to content

Грешка с код 43


Препоръчан пост

Здравейте!С Windows 10 Enterprise съм.От "Разширени настройки на дисплея" за разделителна способност ми дава две възможности:1024х768(препоръчително) и 800х600.но AIDA64 Extreme Edition показва че максималната разделителна способност на дисплея е 1280х800.След пускане на ATI-Catalyst Install Manager-версия 03.00.0634 накрая ми изкара съобщението по-долу.Сега след всяко стартиране на ОС ми изкарва това съобщение.Пуснах пак Catalyst-a,но зацикля по някое време и се спира само през Task Manager-a.В диспечера на устройствата има удивителен знак върху ATI RADEON XPRESS 1100 на Display adapters.Има още един такъв и върху Base System Device на Други устройства.В Общи на ATI RADEON за Състояние на устойството пише "Windows спря това устойство,защото то съобщи за проблеми.(код 43)".Как се оправя този проблем?post-30503-0-29336500-1501342916_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Не се научи как да създаваш снимки. Виж тази тема.

 

Хардуерът е прекалено стар за Windows 10. Последната версия на драйвъра за този графичен чип е за Windows Vista. Можеш да се опиташ да инсталираш драйвъра в режим на съвместимост с Windows Vista или след като се е разархивирал на системния дял да го инсталираш принудително през диспечера на устройства.

Link to comment
Сподели другаде

На такива измислени сайтове може да пише много неща. Отново: хардуерът ти е стар. Официално най-новата версия на Windows, която можеш да инсталираш, е Vista. Дори и всички останали компоненти да имат драйвъри за по-нови версии на Windows (може и да нямат, не съм проверявал), видео картата няма.

 

Както казах, можеш да се опиташ да инсталираш драйвъра в режим на съвместимост (compatibility), а можеш и ръчно и принудително да „набиеш“ драйвъра на видео картата чрез Device Manager. Няма абсолютно никакви гаранции, че ще се инсталира и/или работи нормално. Имаш далеч по-добри шансове в тази насока с Windows 7. 

Link to comment
Сподели другаде

След като си разархивирал драйвъра на твърдия диск, в Device Manager кликаш с десния бутон върху видео картата -> Актуализиране на драйвера... -> Прегледай моя комп

тър за софтуер за драйвери -> Искам да избера от списък с драйвери на устройства в моя компютър -> От диск... -> Преглед... -> посочваш папката, в която е разархивиран драйвърът (това най-вероятно ще е някоя папка в дял C:).

Link to comment
Сподели другаде

Не стана и така.Оправих се по следният начин.Изтрих драйвера.След това изтеглих ATI Catalyst 12.11 B11 HotFix 11.09 V6 BETA,като избрах Custom инсталацията,при което впоследствие сложих отметка на първото,а на второто-не.И така,благодаря за съдействието.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...