Здравейте.
Проверих в търсачката, но не открих подобна тема
Извинявам се ако има такава.
Имам особен проблем с профила си във фейсбук. Не мога да вляза, акаунта ми е активен(виждам го от други профили).
Както си бях логната и всичко беше наред изведнъж ФБ ме разлогна. Опитах да се логна наново, но след въвеждане на потребителско име и парола и изписва съобщение на английски език:
If you manage multiple accounts and various people work on them,
Business Manager is right for you. You and the people who work on your accounts will log in with personal email addresses and passwords and won't need to share a login. With Business Manager you can:
-
Manage all your account permissions in one place
-
Get Facebook ad receipts and notifications sent to your work email
-
Keeps work and personal activity separate
If you're the only person who needs to access your accounts, you'll still need to update how you sign in.
Единствената опция е Continue. След това показва двете страници, който имам и има три опции - да избера disable - когато опитам ми изписва грешка.
Другите две опции са почти еднакви или поне резултата е един и същ - иска да избера само аз ли ще управлявам страниците или и други хора...което и да избера иска парола, а мейла ми е изписан вече и не мога да го променя, виждам си и снимката. И след като въведа паролата пише да се логна с друг мейл:
Log in with your personal account's email and password to finish moving your accounts and Pages. Don't log in with the email *****
Паролата е вярна, ресетвах я няколко пъти, опитах и от други браузъри - не става, от телефона също не става, пише Account Currently Unavailable. Regain access from personal computer. Опитах да се логна в бизнес Фейсбук и също така през други приложения - показва същото съобщение.
Надявам се да ми помогнете. Благодаря ви