Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!Днес се случи нещо,което не мога да проумея как може да е станало.Вчера с utorrent всичко си беше наред и понеже той се стартира автоматично със зареждане на Windows-a,днес не го видях долу в лентата със задачи.Опитах да го стартирам от иконата на работният плот,но ми излезе нещо от сорта че този пряк път не работи.Потърсих програмата от полето за търсене но няма и следа от нея.В контролният панел в списъка с инсталираните програми на първо място бе utorrent но иконката беше някаква друга.Когато опитах да деинсталирам ми изписа че вече била деинсталирана програмата.И много ми стана чудно как така след като не съм правил нищо такова програмата вече я няма.Дано някой да помогне за разгадаването на тази мистерия.

Link to comment
Сподели другаде

Възможно е, програмата да се е ъпдейтнала до последна версия - да те е питала и ти да сицъкнал, или пък, ако е настроена на автоматичен ъпдейт, да се е повредила при процедурата. Случвало ми се е подобно нещо. Пробва ли да я инсталираш наново, да видиш какво ще ти каже пеи стартиране на инсталатора?

Link to comment
Сподели другаде

За жалост няма някакъв сигурен начин да се разбере какво се е случило.

 

Ако отвориш %appdata% (копирай и постави в адресната лента на Windows Explorer и натисни Enter), виждаш ли папка uTorrent? Ако да, какви файлове има в нея?

Link to comment
Сподели другаде

Значи,преди да прочета горните постове,бях се опитал пак да инсталирам utorrent в папка "Програми" и ми излезе съобщение че там имам utorrent,което си беше exe-то от предишната инсталация.Така че пак го пуснах.Днес обаче пак виждам че я няма.Иконата на работният плот си стоеше и отново ми написа че този пряк път не работи правилно.Нещо изглежда праща програмата в 5-та глуха.В папка %appdata% си има utorrent с папки apps,dlimagecache,share и updates,както и други файлове и торент-файлове.В Контролният панел програмата е на челна позиция,а иконата й е една друга.При опит за деинсталация ми излезе съощение:"Появи се грешка при опит за деинсталиране на utorrent.Тя може да е вече деинсталирана.Желаете ли да премахнете utorrent от списъка "Програми и компоненти".Имам съмнения че както draco_volans при атоматичен ъпдейт нещо да се е повредила.Сега пак ще я стартирам,но предполагам  че историята ще се повтори.

Link to comment
Сподели другаде

Така е, като деинсталираш без да затвориш програмата.

Сега трябва ръчно да изчистиш въпросната папка. Изтриваш я цялата. Махаш и EXE-то в програмните файлове. Преди всичко това деинсталираш макар и с грешка от "Програми и компоненти". После минаваш ръчно.

Изтегляш този инсталатор и забравяш за всички лаишки проблеми. Тази версия ще те подсеща за всичко. :) За отворена програма, за премахване на предходна версия, за реален изход и т.н.

Link to comment
Сподели другаде

Благодаря на тези които писаха.Изчистих всичко каквото имаше за изчистване с GeekUninstaller и CCleaner и инсталирах най-новата версия и сега всичко е наред.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...