Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте приятели, имам въпрос защо когато си изтеглих Grand Theft Auto IV, отворих играта (има крак има всичко), обаче като натисна графичните настройки ми пише "24/202" имах компютър (доста по - слаб) на който - вървеше с 50 FPS

Видео картата на старият ми компютър беше ATI graphics 3100.

Процесора на старият беше: amd athlon 64 x2  

Прикачих снимка на сегашният ми Лаптоп както и на видео картата ми

Дано има някакво решение този проблем игри като World of warcraft Legion на High settings ми вървят без почти никакъв лаг.

Въобще не ми се вярва да е от компютъра поради причината, че Grand Theft Auto Iv е старичка игра не е кой знае колко съвременна, ще съм много благодарен ако успеете някак си да ми помогнете, защото сигурно разбирате че ми е доста гадно по тоя начин, играта и на LOW да не може да се подкара. 

 

 

 

Операционна система е Windows 10 

post-41602-0-95343400-1484309447_thumb.png

post-41602-0-09596400-1484309592_thumb.png

Link to comment
Сподели другаде

Ще кажа това което знам,и ми се случи! Синът ми играе тези игри! Случи се с Windows 8.1 игрите му вървяха,докато не се наблъска някаква актуализация, и игрите му спряха! Нямах идея какво да правя.Но в един чуждестранен форум като този,прочетох,че еди коя си актуализация...не помня каква,блокира голяма част от краковете и пачовете (или както се казват) в компа. Блокира ми даже активатора...по-стар модел. След като я деинсталирах положението се оправи! Предполагам ,че в Windows 10, го има вградено това чудо защото никаква кракната игра и много голяма част от кракнати програми не вървят. Оригиналните да! Това е главната причината да се откажа от Windows 10,за да ми вървят някой програми,и да не ми се пили,че игрите не вървят! С 8.1 без актуализации обаче,проблем няма!

Това е което ми се случи! :) Това знам!

Link to comment
Сподели другаде

Проблемът е, че аз съм с оригинален Windows 10, а не ми се дават пари за други операционни системи.

EDIT: Кракът си работи, а има някакъв проблем в графичните насторики може би.

Link to comment
Сподели другаде

Не че те наричам лъжец, но Grand Theft Auto IV изисква минимум X1900 като видео карта. Твоята 3100 е доста под нея. Не виждам как си играл играта на 50 кадъра в секунда. Текущата Intel HD Graphics 400 е общо взето същата стока.

Link to comment
Сподели другаде

Не прочете ли написаното, че текущата ти карта е на същото ниво в общи линии? Няма оправяне. Като цяло правилото е, че ако искаш да играеш игри, трябва да инвестираш повече от най-евтиното на пазара, особено що се отнася до лаптопи.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...