Jump to content

Проблем при Hp 255 G4 Notebook


Gala80

Препоръчан пост

Здравейте,преди 1 месец подарих на баща ми лаптоп Hp 255 G4 Notebook,но се оказа че не работи добре въобще..Много бавно се стартира,после да пусна браузъра  отнема пак доста време,много съм разочарована..Системата е Windows 10- 64bits, 4GB Ram,amd e1 apu with Radeon R2 Graphics 1,40Ghz ,..Много ще съм благодарна да ми помогнете 

Link to comment
Сподели другаде

Като цяло не можеш да очакваш някакви чудеса що се отнася до скорости, защото системата е със стандартен и бавен твърд диск (не SSD), а и процесорът не е бърз.

 

И все пак, няма да е лоша идея да се деинсталира всякакъв ненужен софтуер. Добро начало според мен ще е да премахнеш всичкия софтуер на HP и McAfee, който имаш инсталиран, освен ако не си напълно сигурна, че го използваш. Можеш да се спреш на доста по-смислена антивирусна от тази на McAfee.

Link to comment
Сподели другаде

Аз чудеса не съм очаквала,но това което виждам в момента не е нормално..Незнам дали се дължи на някой вирус,но да го включиш и да чакаш 1 мин да зареди,после още толкова да ти излезне браузъра..Кой софтуер да махна на HP ,снимката съм отбелязала само с зеленото или червеното също?? За McAfee LiveSafe съм си платила за 2 години,но ако ми предложиш някоя друга безплатна анти вирусна,ще изтрия и него..

post-42017-0-85809700-1484254636_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Една минута за зареждане на операционна система на лаптоп с бавни твърд диск и процесор ми се вижда напълно нормално.

 

Всичкият софтуер на HP ми се вижда ненужен. Това за плащането за McAfee звучи болезнено. Всяка известна безплатна антивирусна я намирам за по-добър заместител: Windows Defender, avast! Free Antivirus, AVG AntiVirus Free (собственост на avast!), Avira Free Antivirus. 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...