Jump to content

Проблем с вход вWindows 10


snt459

Препоръчан пост

Имам проблем с Wi-Fi и не мога да се свържа с безжични мрежи след възстановяване на системата не мога да влезна в Windowsa. Преди възстановяването на системата бях влезнал с профил който не е свързан с регистрация в сайта на Microsoft, след като се извърши възстановяването на системата обаче ми иска данните за достъп от акаунта в Microsoft, но след като ги въведа ми изписва че устройството е офлайн и да влезна с паролата която е използвана последно. Искам да попитам има ли възможност да сменя потребителските профили или да влезна като заобиколя паролата ?

ако е от значение - нямам връзка с интернет

Link to comment
Сподели другаде

За какво възстановяване на системата става въпрос —заводско или просто чрез system restore? Има ли някакъв вариант да дадеш снимка на екрана, който виждаш? Само и единствено до екрана с акаунт ли имаш достъп?

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Здравейте,

закупих си лаптоп Lenovo T520. В момента е с инсталиран Windows 7. Искам да си инсталирам Windows 10 pro build с bootable usb. Зписах iso-то на флашката с rufus. Направих настройката от BIOS да буутва от USB. Дотук добре, но когато дойде момента да натисна произволен бутон за започване на инсталацията ми излиза оранжев екран и дотам. Трябва да го изключа със задържане на бутона. Какъв може да е проблема?

 

 
Link to comment
Сподели другаде

Нещо в обяснението ти куца. Няма никаква логика в казаното. Направи флашката отново с последната версия на rufus, като само зареждаш оригинален образ на уин 10 и другите опции оставаш по подразбиране. Включи флашката. Провери в биоса дали има включен буут от флашка и клавиш F12 дали е активен. Ако трябва сложи флашката като първо буутващо устройство, а харда като второ. Рестартирай. После пиши какво е станало.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...