Jump to content

Неработещ вентилатор на лаптоп след почистване


Препоръчан пост

Здравейте! Преди няколко дни почиствах лаптоп и му сменях термо-пастата. След като го сглобих и включих се изключи след около минута. Включих го пак и забелязах следното: След включването, вентилаторът започва да работи за около 5 секунди и след това спира и не тръгва, а съответно след минута лаптопът изключва. Отворих го отново и огледах всичко, пак вадих самата платка и намествах вентилатора, но резултат - никакъв. Лаптопът си работи, зарежда windows, влиза в биос, но просто вентилаторът тръгва и спира, като не се включва повече. Ще съм благодарен ако някой от вас помогне :)

Link to comment
Сподели другаде

Вентилаторът се самоизключва, а температурата на CPU/GPU каква е и настройката на вентилатора в BIOS да не би да е да не работи постоянно вентилаторът?

Link to comment
Сподели другаде

Температурата на GPU/CPU не знам как да я разбера, защото няма време да зареди windows-a или ако зареди, то ще е за съвсем малко време преди да се изключи. В BIOS гледах настройките за вентилатора, но нищо не можах да намеря.

Link to comment
Сподели другаде

И двете се изключват. 5сек. след включване на лаптопа се изключва вентилаторът и не тръгва повече, а около минута след изключването на вентилатора се изключва и лаптопът.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...