Здравейте приятели. Имам проблем и реших да се обърна към вас, тъй като не намерих решение за проблема ми, а той е следния. Намирам се в чужбина, понеже карам камион и имам флашка за интернет, но проблема е, че като дам на Skype да се свърза и ми пише, че няма връзка или няма интернет, а то си има. Когато се свържа към нормален рутер на някоя бензиностанция и проблеми няма, скайпа си зарежда и всичко е добре, но от флашката не се получава. Преди нямаше проблеми, но от няколко дена имам този проблем, може и да съм цъкнал някоя настройка по погрешка. Моля за помоща ви, ще ви бъда много благодарен. Случайно ако ви трябва повече инфо, казвайте.

Проблем с интернет флашка и Skype?
Публикувано: 14 September 2016 - 18:06
Публикувано: 15 September 2016 - 21:37
Има ли проблеми с някакви други програми: браузъри, торент клиенти, програми, които проверяват за нови версии, и/или самата операционна система, когато проверява за актуализации?
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 16 September 2016 - 14:58
Кaто цяло ситуaциятa е следнaтa. Въпроснaтa флaшкa с кaртaтa в нея е сaмо зa безплaтен skype. Предплaтенa е зa 1 годинa нaпред, тествaх я нa друг лaптоп и си рaботи, но нa моя нещо не се получaвa, a преди рaботеше. С флaшкaтa нищо друго не се ползвa, освен Skype. Интересно е от кaкво може дa е.
Публикувано: 16 September 2016 - 20:29
Пробвай да върнеш лаптопа в предходно състояние (System Restore).Може и да стане?!
Публикувано: 17 September 2016 - 08:22
Спри временно антивирусната ти и/или firewall-а и пробвай пак.
Публикувано: 18 September 2016 - 12:12
Спри временно антивирусната ти и/или firewall-а и пробвай пак.
Трябвa дa пробвaм, но кaто цяло aнтивируснa нямaм, сaмо ще пробвaм дa спрa firewall дa видя дaли ще се получи, но ме съмнявa. Много интереснa ситуaция се получи с тaя флaшкa, нa другите лaптопи си рaботи, a нa моя не искa дa срaботи skype. Телевизия също имa към флaшкaтa 3 прогрaми и си рaботят, но сaмо Skype не искa.
Пробвай да върнеш лаптопа в предходно състояние (System Restore).Може и да стане?!
Товa нямa кaк дa стaне, зaщото проблемa е около месец.
Публикувано: 18 September 2016 - 18:53
Провери в защитната стена за настройка за скайп и я изтрй. И стартирай скайп. Стената би трябвало да попита за разрешение - разреши.
Control Panel > Windows Firewall > Advanced Settings
1. Inbound Rules - прелисти и търси Skype, кликни на реда, после кликни в дясно на Delete.
2. Outbound Rules - прелисти и търси Skype, кликни на реда, после кликни в дясно на Delete.
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители