Jump to content

В списъка на приятелите във фейсбук, защо като бройка винаги ми е плюс един?


Препоръчан пост

Здравейте, чудя с какво е станало или не знам защо, но например приятелите ми във Фейсбук са 26 като бройка която се изписва в профила. А всъщност са 25 като отворя подробно този списък. Т.е. един вид има един "фантом" който не го знам....или каквото там е... Може ли някой да ми обясни. Направил съм опция така че приятелите ми да на виждат другите. А също и ако някой отвори моя профил също да не ги вижда, което смятам за разумно, но този един плюс, не знам какво и защо е така....

Как и какво да направя за да разбера защо е така, дайте съвет ако знаете. И също така от 3 месеца го ползвам и може и да не знам много, така че всеки съвет ще ми е от полза.

 

Благодаря на отзовалите се.

Link to comment
Сподели другаде

Толкова близко до акъла. Блокирал те е приятел - баннат си и няма как да си виждате профилите. Ако някога решат да свалят бана, от вас отново ще се изисква покана и приемане за приятелство. Списъка остава записан в този си вид!

 

Фейсбук е най-манипулативната мрежа правена до сега! Там черните хора виреят като ангели! За лошите е рай, за праведните е кошмар! :) Не знам какво правиш там, но не всичко е веселба.

Link to comment
Сподели другаде

Да, разбрах. Благодаря. Разбирам че е нож с две остриета, но няма какво да крия, аз го ползвам за комуникация с приятели. А и си чета там разни публикации за които се абонирах...

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...