Прехвърляне към съдържание

Снимка

Проблем с Skype?

Проблем с Skype?

• Моля, влезте, за да отговорите
4 отговора по тази тема

#1 GRENLOULD

GRENLOULD

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 11 мнения

Публикувано: 11 May 2016 - 22:07

Здравейте, колеги имам проблем с Skype, проблема е, че когато набера по Skype да говоря с някой и или се рестартира компютъра или ми замръзва по време на разговор и трябва да рестартирам ръчно. Компютъра е настолен с 1.8 ghz процесор, 1 gb рам и видео карта GeForce FX5200 128mb. въпросното PC е с Windows XP. Версията на Skype е 6. .... Пробвах с по новите версии, но те ми дават грешка и не сработват, та само една версия на Skype ми върви тази 6. нещо си! Подчертавам, че компютъра забива единствено когато се говори по Skype, ако се пише проблеми няма, само при разговори е проблема! Някой да има идеи от какво може да е и какво решение бихте ми предложили? Компютъра се ползва от майка ми и за това не и трябва мощен компютър, ползва го само за Skype. Ще ви бъда много благодарен, ако успеете да ми помогнете да разреша този проблем. Благодаря предварително.

#2 Zibito

Zibito

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 80 мнения

Публикувано: 16 May 2016 - 18:05

Амии, това е проблема компютърът си е старичък, и windows XP Не се поддържа вече от microsoft, Най - добре си вземете малко по - мощен

Компютър с Windows 7 може и по - нова версия Като Windows 7, 8 , 10.

Аз съм с процесор Amd Athlom™ Dual Core Processor 4450B 2.30 Ghz

2,00 ram

Video Card: Ati Grahips 3100

Windows 7 Ultimate x64 BG

И никакъв проблем, даже си играя и доста хубави игри този компютър е не повече от 139 лева, windowsa съм го изтеглил от Zamunda 

Линк от къде може да се закупи 

https://www.google.b...tzKdS5dICBkhpTg

#3 GRENLOULD

GRENLOULD

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 11 мнения

Публикувано: 17 May 2016 - 00:50

Амии, това е проблема компютърът си е старичък, и windows XP Не се поддържа вече от microsoft, Най - добре си вземете малко по - мощен

Компютър с Windows 7 може и по - нова версия Като Windows 7, 8 , 10.

Аз съм с процесор Amd Athlom™ Dual Core Processor 4450B 2.30 Ghz

2,00 ram

Video Card: Ati Grahips 3100

Windows 7 Ultimate x64 BG

И никакъв проблем, даже си играя и доста хубави игри този компютър е не повече от 139 лева, windowsa съм го изтеглил от Zamunda 

Линк от къде може да се закупи 

https://www.google.b...tzKdS5dICBkhpTg

Ясно ми е, че компютъра е старичък, но просто няма смисъл от по мощен, защото майка ми го ползва единствено и само за скайп и фейсбук! До преди 2 месеца скайпа си вървеше нормално и не забиваше, но лека по-лека започна все повече и повече да забива! Не мисля, че проблема е от това, че е старичък компютъра защото по време на разговор, процесора и рамта са слабо натоварени според tаsk mаnаger! Забиването става мигновено, както си говори с отсрещната страна без да се товари компа и изведнъж забива. Сканирах го за вируси с няколко програми и няма такива. Проблема според мен е софтуеърен, но не съм сигурен, та затова решиш да питам тук.

#4 Zibito

Zibito

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 80 мнения

Публикувано: 17 May 2016 - 08:05

Опитайте с преинсталация на skype, или с преиндталация на windows

#5 none

none

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 716 мнения

Публикувано: 17 May 2016 - 09:23

Здравейте, колеги имам проблем с Skype, проблема е, че когато набера по Skype да говоря с някой и или се рестартира компютъра или ми замръзва по време на разговор и трябва да рестартирам ръчно. Компютъра е настолен с 1.8 ghz процесор, 1 gb рам и видео карта GeForce FX5200 128mb. въпросното PC е с Windows XP. Версията на Skype е 6. .... Пробвах с по новите версии, но те ми дават грешка и не сработват, та само една версия на Skype ми върви тази 6. нещо си! Подчертавам, че компютъра забива единствено когато се говори по Skype, ако се пише проблеми няма, само при разговори е проблема! Някой да има идеи от какво може да е и какво решение бихте ми предложили? Компютъра се ползва от майка ми и за това не и трябва мощен компютър, ползва го само за Skype. Ще ви бъда много благодарен, ако успеете да ми помогнете да разреша този проблем. Благодаря предварително.

Не е проблема в компа. Аз имам също подобен компютър,даже с още по слаби параметри,но си работи,и скайп и всичко останало.Просто ХР то се е омазало.Преинсталирай го - най лесния начин.Препоръчвам ти за скайпа версия 6.22.По мое мнение работи най-добре с ХР то!

Зад всеки прецакан компютър стои по един човек, който твърди, че нищо не е пипал по него.

Да се откажа от ХР ? Хайде бе! Шегувате ли се?!...Е да де, ама...май...ще си кажем вече сбогом  :blackcat: 

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители