Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,от известно време,започвайки да говоря през Скайпа,по различно времетраене след започване на разговора изчезва звука от лаптопа.Чуват ме от другата страна,виждат ме а аз не ги ччувам,само ги виждам. След рестарт,звук вече има,но след време,отново изчезва /звука/ Погледнах драйверите,помъчих се да ги активирам,пише,че всичко е наред.Лаптопа ми е Тошиба,ОС Windows 10. Windousa ми е активиран. Моля за помощ!!

Link to comment
Сподели другаде

След колко време изчезва? Ако рестартираш лаптопа и веднага след като зареди, без да стартираш нищо допълнително, започнеш да говориш, пак ли спира?
Има ли проблем по време на гледане на филм или клип от YouTube, или слушане на музика?

Качи дневник от Autoruns и информация хардуера.
Можеш да използваш Глиф.

Link to comment
Сподели другаде

Ироничното е, че говориш за любезност, а ти самият не си любезен. Не че нещо, но ти си този с проблема, та е доста в твой интерес да не се държиш нахално.

 

Това, което си качил, не е пълноценна информация. Глиф създава архив на работния плот. Прикрепи него, не отделните файлове. Не може да не си видял архива, след като си го разархивирал, за да извлечеш файловете, които си прикрепил.

 

И все пак, ако толкова го искаш, ще напусна темата.

Link to comment
Сподели другаде

По - добре да не спорим излишно,изпрати ми твоята тема,за това как се прикачват файлове,написана много отдавна и четена от мен но забравена !!!! Моля!

Link to comment
Сподели другаде

На снимките, които беше качил, видях, че имаш както архив, така и разархивирана папка с името на архива. Прикрепи архива. Това е файлът с икона с папка и цип на нея. Не е нужно да го качиш тук. Можеш да го качиш и в онлайн хостинг (да речем Dox.bg) и да дадеш линк. На мен ми трябва целия архив.
Link to comment
Сподели другаде

Повярвай ми, наистина не искам да звуча негативно или обидно, но за пръв път виждам потребител, който толкова си усложнява живота и вместо да прикрепти ЕДИН ЕДИНСТВЕН файл прикрепя една камара.
 

Като за начало бих ти предложил да премахнеш SUPERAntiSpyware. Програмата отдавна не е това, което беше. Считам я за напълно излишна и безполезна. Затова ти препоръчвам да я разкараш. Ако го направиш, рестартирай компютъра след това.

 

Виждам, че освен нея имаш и Malwarebytes Anti-Malware и HitmanPro. Пусни по едно сканиране с тях (или поне с първата) за всеки случай.

 

Също така бих препоръчал да опиташ да инсталираш драйвер за звуковата карта. Надявам се този да проработи.

 

Друг съвет да е направиш проверка за повредени/липсващи системни елементи. Ето как:

- стартирай команден ред като администратор (кликни върху бутона за търсене в лентата за задачи, напиши cmd, кликни с десния бутон върху файла и избери опцията за стартиране като администратор);

- в командния ред въведи следната команда и натисни Enter:

DISM /Online /cleanup-image /RestoreHealth

Можеш да копираш текста (ако не ти се пише на ръка) и да го поставиш в командния прозорец (с десен клик).

Link to comment
Сподели другаде

Здравей,след като въведох текста се изписа този текст: " Deployment Image Servicing and Management tool   version:10.0.14295.1000    Image version:10.0.14295.1000   Всичко друго направих,ще го рестартирам и просто ми трябва време,да говоря с някой по Скайпа и да видя резултата. За сега ти благодаря!


Аааа,чакай,на "comand prompt" още е написано нещо. Колко време трябва да се чака до края?

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...