Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте имам проблем с телефонът ми който сам тегли разни програми.Мислех че по някое време ще сре но не спира.Сега се рестартита изведнъж.Попринцип ми тегли няколко приложения.Преди малко ми се рестартира телефонът сам и ми се изтеглиха всичките приложения които попринцип се теглят от време на време на веднъж.Спрял съм да се тегли от неизвестни източници не става.Пробвах да деактивирам приложенията и да си стоят да не ми пречат не става.Активират се и пречат.

Моделът на телефонът е Lenovo A5000

http://prntscr.com/aessnx    Това е снимка на проложенията които тегли постоянно.

Също така забелязах че от както почна да тегли имам странни програми ли не знам как да го нарека в отдела Настройки/Приложения/Всички на име com.android.systemUI и още едно на име com.google.android.search

Link to comment
Сподели другаде

Всички приложения на снимката са нежелани и се теглят сами които са на снимката има още няколко но са игри като Clash of kings и други подобни но те се теглят рядко

Link to comment
Сподели другаде

Отново се увери, че изтеглянето на приложения от неизвестни източници е забранено.

 

Прегледай отново списъка с инсталирани приложения и деинсталирай всички, за които си сигурен, че няма да ти трябват изобщо или в близките дни/седмици.

 

Не съм запознат особено с това точно какви бацили има по мобилните телефони, но можеш да инсталираш и сканираш с мобилната версия на Malwarebytes Anti-Malware. Има я в Google Play. 

Link to comment
Сподели другаде

Ами програмата засича кое е зловредното но като тръгне да ги деинсталира аз приемам да се деинсталиорат и то накрая излиза приложението не е деинсталирано и си продължава старата песен с теглене и теглене на приложения

Link to comment
Сподели другаде

Пробвай да направиш хард ресет на телефона, като съм длъжен да кажа, че след това действие с трие всичко запазено на телефона.. Изгледай това клипче, ако не стане през стандартното в телефона меню може да пробваш с 2-рия начин, като задържиш бутона за намаляване на звука и едновременно включваш телефона от менюто което ще се покаже пак с бутоните за звука избираш wipe all data user и натискаш бутона за включване на телефона. След като завърши операцията телефона ще се рестартира, след което ефекта ще е същия напълно изтрити данни, които през менюто ще трябва да въведеш наново. 

 

http://youtube.com/watch?v=pfVPJnZOOcY

Link to comment
Сподели другаде

ато съм длъжен да кажа, че след това действие с трие всичко запазено на телефона..

Че то какви данни ще се трият от телефона - бисквитки и логове, айде и без тях. Никой не е преритал за запазени настройки, ще си ги направиш отново, както си стигнал до тях! Това е глупаво предупреждение, вградено в телефоните, което не трябва да изисква дори одобряване, а само моментна илюстрация като информация. :)
Link to comment
Сподели другаде

Това го правих 3,4 пъти и нищо не става но не съм вадил сим карти и карта памет сотяха си в телефона но същия ефект след 1час почне и пак си изтегли квот му падне

Link to comment
Сподели другаде

Да след всичко пак си се теглят на ново и се теглят в паметта на телефона.

и каквото и да правя ми излизат някакви реклами от време на време.

Поразрових се из телефона и видях че приложенията които теглят други приложения и ми изкарват реклами са

com.android.systemUI

com.android.searchbox

Link to comment
Сподели другаде

Мисля, че ти инсталираш някое приложение и то почва да тегли само приложения и да ги инсталира. Направи Hard Reset отново, като този път не инсталираш никакви приложения, за да видиш дали този проблем го има.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...