Jump to content

Проблем с ъпдейтите на Windows 7


rwsrumen1

Препоръчан пост

  • Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Скоро имах случай при Windows 10, при който ъпдейтите не искаха да се изтеглят. Просто зависваше на доунлода на ъпдейтите, включително и с тула Windows Update MiniTool.

Попаднах на fix на Майкрософт и мисля, че свърши работа, за да тръгнат. Фиксовете са тук според операционната система - https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058

Link to comment
Сподели другаде

win 7 x64 съм. Ози, пуснах и твоята програмка. Ето:post-9788-0-49457600-1457950259_thumb.jpg

Ама още не съм разрешил актуализациите, и ако тръгнат няма да е сигурно кое от нещата които направих е помогнаало, ако тръгнат. Но, засега не намерих време, а и май няма и да качвам нови ъпдейти.... Колкото издържи уиндоуса. Пък за по-натам все се каня да кача вместо Уиндоус един Линукс.... Но какъв може би ще е друга тема, на друго място. Но, все пак приемам съвети, линкове и т.н. помощ.

Link to comment
Сподели другаде

win 7 x64 съм. Ози, пуснах и твоята програмка. Ето:http://forums.softvisia.com/public/style_images/master_custom/attachicon.gif11111.jpg

Ама още не съм разрешил актуализациите, и ако тръгнат няма да е сигурно кое от нещата които направих е помогнаало, ако тръгнат.

Еми така ше е! Ще поправяш! Като спираш и пускаш компютъра - поправки! Не казах ли да го оставиш две денонощия да се куми до седмица нон-стоп?

Link to comment
Сподели другаде

И как и след 168 часа онлайн би тръгнало нещо, което е с повреда? Никак!

abracadabra, инсталирай си критичните и кумулативните актуализации.

Скрий

KB3035583

KB2545698
KB2592687
KB2660075
KB2726535
KB2773072
KB2830477

Link to comment
Сподели другаде

И как и след 168 часа онлайн би тръгнало нещо, което е с повреда? Никак!

Върнах се назад и видях, че потребителя си е мазал системата без да е наясно какво върши. Нито ние знаем, нито той, защото не описва стъпките си конкретно къде и какво е пипнал. Ако си е повредил функционалността на Windows, поправката на случаен принцип си е главоболие за негова сметка.

Link to comment
Сподели другаде

Днес пуснах за проверка и евентуална инсталация на ъпдейтите. Ще пиша.

 

 

Уди, абсолютно си прав. Но, все пак много от повредите стават от потребителя. И решението им е една от целите на този форум. Затова  споделям какво правя и дали е отстранена дадена повреда за да е полезен и на други, а и така се учим всички.... Вие, като помагате със знания, ние с нашите грешки. 

Link to comment
Сподели другаде

... -чаках два часа и отгоре и си търси само.... , нямам нерви да го чакам. ще карам с изключени ъпдейти. Поне засега. Ако нещо имам проблеми ще пиша.

 

 

Благодаря за съветите на всички. 

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте! При мен е същия проблем. Търси намира ъпдейти и след това не ги изтегля и стои на 0 процента. Това което е написано по-горе го направих но без резултат.

Link to comment
Сподели другаде

Windows 7 Ultimate. С активатор. От начало пуснах всички препоръчани да се изтеглят, работи цял ден, но не изтегли нищо, стои на 0 процента. След това на другия ден включих само един малък ъпдейт около 50кб. но същата история 0 процента  .

Link to comment
Сподели другаде

Румене, аз по същия начин бях и ги спрях. Явно нещо напоследък трудно се теглят или въобще е невъзможно. Ще следя темата от любопитство да видя дали и при други ще го има проблема. И дали ще се реши.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...