Jump to content

Коя програма за запис на дискове използвате? (2016)


Night_Raven

Коя програма за запис на дискове използвате?  

30 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

Хубаво, и този ли ти профил трябва да заключа? Какво те интересува дали някой друг записва нещо и какво? Защо трябва излишно да създаваш интриги, където няма такива?

 

Идеята е първо да си отговорим за какво са ни необходими тези програми и тогава да решим коя програма отговаря на изискванията ни. Понеже този вот на мен ми се струва нереален. Убеден съм, че потребителите нямат инсталирани на компютъра си тези, посочени от тях програми. Но дават глас по спомени какво са употребявали последно, преди години, например от ерата на XP. Нито пишат DVD, нито аудио дискове, нито данни с дискове, а блу-рей записвачка никой не използва, нали виждам обществото около мен. Сега употребяват флаш памети, или външни хард дискове за мулти-медия и данни (по-рентабилно и по-удобно) и буутващи дискове за инсталации и бекъп от имидж файлове. И в двата случая няма нужда от програма за запис. Все още никой не посочи за какво използва неговия фаворит! Подозирам страх, да не би някой да се присмее, задето бие врабченце с танк. Особено специалиста LZ4JW - продължава да си прави оглушка, вероятно така ще остане.

Link to comment
Сподели другаде

Какво значение има, че вече малко хора записват оптични носители? Да, остаряха и рядко се налага използването им. Какво от това? Понякога се налага.

 

 

Какво ти пречи обсъждането на остаряла технология? Никой не те принуждава да вземаш участие. Никой не ти иска пари. Никой не иска нищо от теб. Дори бих казал, че по-скоро от теб се иска да си мълчиш.

Не мога какво толкова те дразни това, че някъде някой обсъжда остаряваща техонология.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...