Jump to content

Коста Рахнев - никак не е добър, колкото го описват


coojoe_213

Препоръчан пост

Здравейте. Малко искрено и лично.
Притежавах и все още ги имам, немски тонколони 77 набор във състояние ''магазинно'', както говорителите, така и кутиите. Как са се запазили нямам идея. Колоните за мен бяха повече от прекрасни. Реших да подменя гофрите на нискочестотните, като преди това мислих аз да го направя, четох, гледах клипове, но си казах, това не е достатъчно, трябва и опит, може би и техника. Естествено в бгаудио форума, от където много потребители избягаха, заради лошото и превзето отношение, но това е друга тема. Та човека, Коста Рахнев пише по-линковете, че с това си изкрава прехраната, прехвален е от един тон народ, колко евтино взимал, чак подарявал едва ли не труда си.  Обадих се по телефона на Коста Рахнев и му задавам конкретен въпрос:
- Здравейте. Имам 230 мм нискочестотни 2 броя, като нови буквално, че можете ли да подмените гофрите или не се ангажирате?
- Коста Рахнев: Да, имам доста работа, но щом е за гофри само изпратете ги.
И така и направих. Попитах за някакво време евентуално, той каза до 7 дни, аз му казах да не нърза може и до 15 дни.
На 8 мия ден реших да му звънна да го попитам ко става, и човека вика:
- Ами смених гофрите, но единия говорител нещо се случи с него и му трябва пренавиване, аз съм се заел с това. Гофрите ти са много особени и трудни за намиране не са 230 мм, ами 231 мм. 
Мълча и слушам по телефона, а вътре само като слушам какво говори изгарям... Викам колко пари ще е всичко .... Ами 70 лева, но ще ви сваля 5 лв, заради злополуката. Затворих телефона. На другата вечер ми звъни и ми казва, че единия говорител, като го е лепил, нещо се е разлепило и се вижда малко по говорителя, а другия по малко било се виждало, и една капачка сменил...еми хора направо превъртях, но щял още някой лев да смъкне. Естествено настроението ми е меко казано смазано, след 5 мин разговор, ми вика, ще се откажа от възнаграждението си, ако искате ме псувайте, разбирам ви. Аз му викам, добре как може да си изкраваш прехраната с нещо, в което не те бива?http://www.sandacite.com/forum/Smileys/default/dash1.gif Сега вие ще кажете цяла България е така...., той вика аз не съм казал, че съм майстор, те по форумите така пишат.
Ето вижте: освен мен друг недоволен май няма, явно в мен е проблема 
https://bgaudioclub.org/showthread.php?18270-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%A0%D0%B0%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8

http://forum.muzikant.org/topic/145695-%D0%B0%D0%BC%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BD-50-ac-022/
 


Та накратко получих най-гнусните говорители на света, не само че са в лепило, ами и хартията е изтънена на говорителя, като накъсана е. Вие решавайте за напред. Не исках да я пиша темата, защото на снимката човечеца изглежда обикновен и го съжалих, но ми съсипа, много скъпи за мен колони. Дано да се включи в темата, за да видите какви неща ще обяснява:).

 

post-787-0-18683100-1448533324_thumb.jpg

post-787-0-79359300-1448533352_thumb.jpg

post-787-0-13000200-1448533379_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Естествено в бгаудио форума, от където много потребители избягаха, заради лошото и превзето отношение, но това е друга тема.

Разбираемо. Аудиофилите понякога могат да бъдат адски трудни за траене.

 

Аз му викам, добре как може да си изкраваш прехраната с нещо, в което не те бива?

Де да беше само той.

 

Иначе ти съчувствам, защото съм изпадал в подобно положение.

Link to comment
Сподели другаде

Здравей, наистина не изглеждат никак добре.

Но, може и да ме обвините, но бих искал само да вметна - нямаме изходен материал (снимки преди ремонта) за сравнение. А вече съм виждал какво ли не по тоя свят. Явно си афектиран, но не мога да знам защо...

Така, че не е особено коректен материалът.

Link to comment
Сподели другаде

Здравей, наистина не изглеждат никак добре.

Но, може и да ме обвините, но бих искал само да вметна - нямаме изходен материал (снимки преди ремонта) за сравнение. А вече съм виждал какво ли не по тоя свят. Явно си афектиран, но не мога да знам защо...

Така, че не е особено коректен материалът.

АЗ и Коста Рахнев много добре знаем видът на колоните преди работата му. Всички говорители са във магазинен вид, иначе пет пари нямаше да дам и да се занимавам с ремонти.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...