Jump to content

Препоръчан пост

  • Отговори 90
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

Влезнах ви биоса направих едни промени и се оправи краша и забиването на звука и картината само дето за секунди зацепва и се опарвя чат пат ама е по-добре харда ,че е в гъза в гъза е отишли са сектори и от него явно.

Link to comment
Сподели другаде

Уважаеми BoTcHe!

чудя се и се мая как издържа колегата, явно аз не успях.

Нямам на представа колко сте годишен, но тръгвайки от това за колко пари можете да си закупите компютър, стигнаха 6 страници, в които колегата се опитва да ви обясни къде и какво да направите, но вие си продължавате в някаква ваша последователност лишена от всякакъв вид логика.

Правописа ви е под всякаква критика, не знам каква е причината, но това да не знаете къде се поставят запетайки и къде завършва едно изречение е направо подигравателно за самият вас.

Толкова ли е трудно да седнете, да помислите и да си подредите мислите, като след това напишете 2 изречения, в които всичко да бъде ясно изказано.

Следвайки вашата мисъл и последователност имам чувството, че в един момент може да излезне, че нас африканци са ни спасили от Турско робство.

Или просто наистина сте си един "Бот", чудейки се какво да прави.

И не на последно място, ако изобщо успеете да ме разберете - неодушевените предмети не могат да умрат.

Link to comment
Сподели другаде

Какво си човъркал в BIOS/UEFI?

Кога точно се срива драйвърът на видео картата? Само при игри? Винаги след 10 минути? Опитай да натовариш малко картата с FurMark да видим дали ще се появи същия проблем.

Link to comment
Сподели другаде

Пуснах програма оправих тоя бъг само ,че достигна 74 градуса макс фпс 46 AVS 44 MIN42 ще слагам още четири вентилатора само незнам къде да сложа да изкарва пуснах bf4 пак крашна пак заби играта след забиването на играта ,компа стана по-бавен почна бавно и програмите бавно да отваря незнам от харда ли e...

http://prikachi.com/images/444/8473444x.png

Link to comment
Сподели другаде

Която ми каза пускам някаква игра и зацепва екрана и звука цъкам ctrl+alt+del гася я от там и после отваря всичко бавно и рестарт оправя работата драйвърите за сега не се бъгват.

HD TUNE PRO

FURMARK

Link to comment
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Създай ново...