Jump to content

SMSpay - измамници !


LiL_Ju

Препоръчан пост

Здравейте !

Всички знаете сайтовете за микро-разплащания чрез съобщения. SMSpay е точно такъв сайт който реших да използвам с нагласата,че са честни и плащат всичко навреме. Да ама не ....

Парите които чакам да ми бъдат изплатени са от 03/2015 но към днешна дата 25.08.2015 не съм получил и стотинка!
http://s9.postimg.org/arb86g4cv/001.png
След това се започнаха големите оправдания и още по-големи обещания. Реших да си поискам парите и ми казаха , че понеже съм нов потребител трябва да изчакам 2 месеца т.е до края на юни.
Идеята ми беше да използвам сайта само за 2 месеца , за да събера плащанията защото в този период имаше разни събития и тн .... Поради тази причина юни месец излязох на - 357.92лв , обадих се и ми обясниха , че преди това съм имал голяма печалба а след това не съм получавал смс-и и тн ... някакви удръжки глупости казах: Добре , удържайте каквото искате но ми изплатете остатъка!
Отговориха ми , че трябва да изляза на 0-лев баланс ( да не съм на минус ) , за да могат да ми изплатят печалбите т.е още 2 месец чакане! През това време звънях много пъти и получавах само обещания , че в началото на август ще изляза на 0 и ще си получа парите ! 

Познайте какво! В началото на август нова порция "оправдания" че парите се изплащат на 20-ти , на 3 август вместо на 0-лев баланс излизам на забележете -0.68 СТОТИНКИ !
ПИСНА МИ! Обадих се на 15-ти август и попитах дали тези 68 стотинки са проблем да си получа 800-те лева... женката каза,че не знаела защо съм на минус,системата прави проблем ала бала .... увери ме , че това не е никакъв проблем но ще си получа парите на 24/25 защото ХОРАТА БИЛИ В ОТПУСКА РАЗБИРАШ ЛИ ! Казах добре ...

Вчера (понеделник 24) не получих нищо , днес вторник (25) реших да се обадя и да попитам дали днес ще си получа парите най-накрая? Мацката ми каза нещо познато: трябва да направя проверка , не съм наясно с нещата , ще се обадя до 30 мин ..... Мина 1 час и тя не се обади затова реших аз да го направя. Поредните тъпи оправдания,че трябвало да излезе малко от офиса това онова .... и ми каза,че трябва да направи проверка и ще ми звънне до края на работния ден ! Наясно съм , че пак няма да се обади .... 

В интернет има много мнения на хора които не са доволни от тези измамници! Общо взето прибират всичко за тях и за тебе нито стотинка. Това не е ли измама? 
Въпроса ми е към кого мога да се обърна,за да ги натисна малко тези ? Да искам номера на шефове разни от тая фирма ли? ( SMSpay е част от Netfinity ).
Някой по-запознат с закони и тн дали може да ми помогне ? Ако това е измама (каквото за мен е) не мога ли да се обърна към икономическа полиция , адвокат ... ?

Очаквам вашите съвети и предложения.

Link to comment
Сподели другаде

Като за начало разгледай условията на услугата, която ползваш, в техния сайт и какво си 'подписал' дигитално като си им станал клиент. След което ги сезирай през КЗП(комисия за защита на потребителя).

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...