Прехвърляне към съдържание


Снимка

Мнения/препоръки/оплаквания за онлайн магазини

мнения отзиви оплаквания препоръки онлайн магазини

 • Моля, влезте, за да отговорите
107 отговора по тази тема

#106 Stoyannov

Stoyannov

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 1566 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 28 August 2020 - 00:53

Ardes - поръчани са два лаптопа Lenovo втора ръка реновирани 14". Всичко с описанието им съвпада. Машинките работят отлично, цената им беше изключителна за тези параметри. Обадиха се на следващия ден сутринта да потвърдя поръчката. На другия ден дойдоха добре опаковани с гаранционните карти всичко 6+. 

Оценка 5.

 

https://tashev-galving.com/ - Поръчани са кабели и полиуретаново лепило тип "салам". Обадиха се на следващия ден да потвърдя поръчката. Пратени на същия ден и на другия ден ги получих добре опаковани и с касови бележки. 

 

Оценка 5.


Outmax - Поръчан твърд диск (Western Digital Blue Mobile 1000GB 5400 128MB SATA 3 WD10SPZX) и рам памет (Kingston 4GB DDR3 1600). Обаждат се за потвърждение на поръчката. Човека е изключително любезен. Всичко идва добре опаковано с гаранционни карти.

 

Оценка 5.


https://bateriya-laptop.com/ - поръчана батерия за лаптоп MacBook Pro A1278. Първо пратиха батерия за друг лаптоп. Обадих се за смяна и да обясня каква е ситуацията. Човека излезе разбран и сменихме батерията. Но не ми харесва, че всичките транспортни разходи са за моя сметка. Пратиха батерията оказа се че е повредена след 20-тина цикъла на зареждане и разреждане затова звънях пак да обясня какво се случва. Пратих им батерията и те ми пратиха 6 клетъчна по-голяма за този лаптоп. Всичко добре. Но транспортните разходи отново за моя сметка. Батериите идват добре опаковани с отвертка в комплекта и гаранционна карта. 

 

Оценка 4.5#107 TechMaster

TechMaster

  Arc Tech

 • Автори
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 1487 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 09 October 2020 - 21:37

Имам отрицателни впечатления от Викиват.  По телефон е почти невъзможно да се свържеш, дава винаги заето, все едно е телефонната централа на света. После заради зле опакован артикул, който няма как да се установи обаче, че е негоден хвърлят вината върху другиго, твърдейки как са виртуози на опаковането. Става въпрос за нещо дребно при поръчки на електронни компоненти по над 100-120лв.
Може и да имат асортимент, но далеч нямат отношение. За отношение бих препоръчал Елимекс.  


Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt.
И запомни,Всяко нещо е следствие на друго нещо и причина за трето!
Non est ad astra mollis e terris via

Имаш вирус?Не искаш да се повтаря?"Баш бая хакер" си? Тогава цъкни тук- ЦЪК
Не бъдете жертва на вирусите и недобронамерени лица.Интелигентно използване на компютъра!
Край на топлата бира и студените картофки!

#108 Лъчезар

Лъчезар

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 1 мнения

Публикувано: 07 October 2022 - 16:40

7online са пълни измамници. При реклаций не взимат пратката и след като куриера ви я върне след 7 дни,заявяват че не са я получили. През тези дни 3 пъти им е напомняно е имат пратка за получаване.

Други теми с тагове мнения, отзиви, оплаквания, препоръки, онлайн, магазини

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители