Jump to content

Безплатен ъпгрейд за Windows 10


Гост Zig Zag

Препоръчан пост

  • 4 weeks later...
  • Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Разпалиха се големи спорове, но истината всъщност е някъде по средата. Не може да се каже нито най-доброто, нито пък най-лошото за Windows 7, 8 и 10. Последната бета, която тествах на Windows 10 - Windows 10 Home pro Insider Preview Build 10147 En us X64 на две настолни машини с добри параметри дадоха този път доста по-добри резултати, при това при надграждане от Windows 7 с пълно запазване на всичко. Вярно е че на Майкрософт има трябва доста време за да усъвършенстват една версия и точно когато нещата започнат да изглеждат добре и да работят стабилно става време да се вади нова версия на Windows.

Пробвай Win 10  и не се чуди :yes: даа

Link to comment
Сподели другаде

 

 

 

Не разбрах само кое е смехотворно и кои са небивалиците??

Привет, то е ясно,че няма как да разберете смехотворните неща и небивалиците. Но се радвам,че все още може да пазите равновесие. Ако разбирахте нямаше да ги напишите и още по-малко да бъдете ехо на други хора.  Няма избирателно да се спирам и да цитирам всяка ваша дума или изричение както прави" Гарвана" ще се спра само на смехотворните неща. Едва 10 пъти надали сте пускали Windows 7 ама вече имате мнение? Тези от Редмънд трябва да си скъсат дипломите и да хвърлят шапки! Ала Корпорациите, Бизнеса, които ползват най-вече Windows 7,  те трябва да са фалирали всичките!  Още един бисер написан от Вас, аз лично не съм виждал Iphone/ айфон /  с инсталиран Windows 8.1! Вие виждала ли сте? Няма да се спирам на другите смехотворни неща, но само ще Ви споделя,че Windows 10 е в пъти по-бърз в старта спрямо Windows 8.1. Другите свободни съчинения написани от вас ще ги оставя на времето, може би то ще помогне на задклавиатурното устройство да пише по-малко глупости......

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте. Надстриол съм от Windows 8.1 към Windows 10 и ми се съобщава, че уиндоуса ми е активиран перманентно. Да, но ключа който съм получил по време на надстройката е generic key - един и същ, ползван от милиони компютри по света. С което предполагам, че микрософт записва хардуерното ми ID в негов списък. Знам че Retail версия активира различни устройства, а OEM версията само едно. Да разбирам ли, че Микроскопичните Мекотели са ме трансферирали от Retail към OEM - с което лиценза ми е преминал от лиценз за уиндоус в лиценз за хардуер (за единствен компютър)? Утре подменям дъно и край с уиндоуса. Фръкват ми нови 300 лв. Това животно как се лекува? Моля помогнете. Тревогата е голяма.

Link to comment
Сподели другаде

Днес си поиграх. Експериментите с друг компютър показаха, че по-напористите потребители могат да се сдобият с Windows 10 - безплатно. Микрософт са подменили Media Creation Tool с друг, вероятно поради някаква поправка в защитата. Та, започва се от windows 7 ultimate sp1 с необходимите драйвъри на вашия компютър. При мен изискваше оригиналните дискове на драйвърите, тъй като мрежовата карта не се инсталира и без интернет спираме всичко. После се използва подправка като лоудър на Даз. Много приятно приложение. :) След това се стартира стария медия криейшън тул и се надгражда до Windows 10. С което вашето устройство е вече регистрирано в легален лиценз. Жалко че след 1 година подмяната на компютър няма да позволи повторно действие на упражнението. Истинско предизвикателство е как може да се измъкне Retail ключ.

В момента при чиста инсталация не е необходим никакъв ключ. По време на форматирането намираме допълнително създаден дял OEM Reserved който изглежда е запис за връщане на предходната система, така видях някой да твърди. Толкова, каквото са ни дали.

Link to comment
Сподели другаде

Това за получаването на легален ключ с лоудър на Даз го написаха ентусиасти в Замунда още с излизането на ОС на 29.07.2015.

Аз се заинтерсувах за активацията на Уиндоус 10 и горе долу е следното:

1 - Ъпгрейдва се ОС до Уиндоус 10.
2 - Изчакваме Уиндоус 10 да се активира.
3 - Ако желаем правим т.нар. Чиста инсталация на Уиндоус 10, пропускайки въвеждането на ключ всеки път когато ни се поиска.
4 - Чистата инсталация на Уиндоус 10 сега би трябвало да се активира сама.

Информацията е от www.tenforums.com.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...