Jump to content

Проблем с прехвърляне от уиндоус 7 на 8.1


Препоръчан пост

Така ще бъда максимално кратък хора. От вчера се мятам на 8-ка , очевидно все още не съм успял щом пиша тук. Значи след часове ядове,ровене в интернет , псувни стигнах до положение където флашката с уина не се чете при стартиране и ми излиза това OPERATING SYSTEM WASNT FOUND TRY DISCONNECTING ANY DRIVES THAT DONT MAINTAIN AN OPERATING SYSTEM. Лаптопа е асус k550ln , преди ми четеше флашката , сега не , дори си купих нова пробвах с различни инсталатори и няма ефект. Пробвах с двд , но диска ,който имам не става. Също изтрих си ц-то при дяловете и понеже след това не ме допуска да премина , съм забил на това положение.Моля ви помогнете!


 

Link to comment
Сподели другаде

Скоро ще се мятаме на Windows 10, ти тепърва на 8.1 ще се мяташ... Остави си Windows 7, ще получиш безплатен ъпдейт до 10, само разреши ъпдейтите.

Съгласен. Най-много да затриеш нещо важно с това си начинание на "направи си сам"

Link to comment
Сподели другаде

Здравей. За да направиш стартираща Windows флашка, може да използваш програмта WinToFlash, като ще е необходимо да имаш една свободна за форматиране флашка и .iso файла на Windows 8.

Link to comment
Сподели другаде

Предполагам ти иска активация, както и другите версии. След излизане на нова версия винаги следва поява и на активатори... Това следва.

Ако не ти харесва даваш 200 лева или повече за новата система

Link to comment
Сподели другаде

Някой може ли да обясни какво става след като се прехвърлиш на windows 10 и едната година безплатно ползване изтече? Какво точно се случва с ОС?

Не си разбрал правилно. Това не е 1 година пробен период. Ако надградиш своя Windows 7 или Windows 8/8.1 до Windows 10 в рамките на 1 година от излизането на последния, той си остава легално твой. Поне това е по думите на Microsoft, което се отнася за retail копия. За OEM копия не е ясно на този етап, доколкото знам.
Link to comment
Сподели другаде

Някой може ли да обясни какво става след като се прехвърлиш на windows 10 и едната година безплатно ползване изтече? Какво точно се случва с ОС?

 

Не е само за една година безплатно ползване, а в продължение на една година ще бъде налична като безплатен ъпгрейд. След това остава твоя завинаги. Това се прави с цел повече хора да минат на новата платформа, иначе значителна част ще продължат да си ползват Windows 7.

 

P. S. Не съм видял, че Night_Raven вече е писал по въпроса, извинявам се.

Link to comment
Сподели другаде

Ако надградиш своя Windows 7 или Windows 8/8.1 до Windows 10 в рамките на 1 година от излизането на последния, той си остава легално твой.

 

Истинска катастрофа за Микрософт! Нямат равни! Още в приложението си по ъпгрейд доказват, че всъщност нищо не правят. А само развалят. Защото приложението е тотално бъгаво и омазано до толкова, че никой не може да го стартира! Използвам легално копие Windows 8.1 Pro с валиден продуктов ключ. Първо - трябвало да си инсталираш всичките актуализации по избор, а не важни актуализации. Всички "по избор", тъй като две от необходимите актуализации са скрити в списъка. Тъй като въпросните две на мен не ми помогнаха, се наложи да инсталирам и останалите 76 актуализации. След което констатираш, че приложението пак не стартира и че фиксовете за него също не помагат. Явно самите Микрософт не могат и не знаят как да помогнат. Глупаво е да не знаеш какво си направил, да виждаш че не работи и пак да пледираш, че си направил. На всичко отгоре и ултиматум поставили зверовете, за 1 година. Един от екипа ми дайте в ръцете и утре ще ме четете в криминалната хронология. Талибаните е трябвало да влязат не в "Шарли Ебдо", а в Микрософт. Но идеалите им са били в други насоки.

 

I want to reserve my free copy of Windows 10, but I don’t see the icon on the taskbar

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...