Jump to content

Пращане на много имейли


Препоръчан пост

Има един сайт: http://mailchimp.com

 

Чрез него могат да се изпращат много имейли наведнъж. Има хубави опции безплатни, има и платени. Безплатните ми вършат добра работа. Въпросите ми са два:

 

1. Има ли програма, която да замести този сайт?

2. Има ли програма, която да го замести, но да е с български език?

 

3. Има ли подобен сайт, който да има български език?

4. Има ли по-добър безплатен сайт от посочения, без значение дали има БГ език или не? Ако е само на английски - пак ме устройва.

 

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Здравей,

лично аз използвам MS Outlook и то на 6 мои e-mail-a.

Всички нужни адреси са запаметени и разделени в нужните категории, след което сам си избирам от кой e-mail и на кого да бъде изпратена нужната информация(писмо).

Надявам се правилно да съм разбрал запитването ти.

Link to comment
Сподели другаде

Искам да си разпределя имейлите в около 50 групи:

 

Приятели

Познати

Служебни

Фейсбук

Непознати

Фирми и т.н.

 

Във всяка група ще има различен брой адреси. В някоя ще са 10, в друга може да има и над 100 адреса. Всички адреси общо ще са над 500.

Примерно, за 3ти март искам да изпратя поздравителен имейл. Този имейл да бъде до всички адреси. По случай празника на Бургас искам да изпратя имейл само до определени групи: примерно група 1, 2, 5, 13, 18, 19, 30, 45 и 50. Тази програма има такава опция?

 

Сайтът, който постнах, има и други опции. Когато се праща имейл показва дали е получен, дали е прочетен и т.н. Може да се импортва и експортва база с данни, може да се прави имейл и да го запаметиш като шаблон, а не всеки път да се прави нов имейл. Когато кръстиш адресите Иван, Георги, Петър, ... сайтът, когато пращаш до тези получатели, имейл автоматично ти започва писмото с Здравейте, гпосдин Иван, добър ден г-н Иван и т.н. в зависимост какво искаш да ти пише. Така изпращаш 100 имейла и всеки имейл започва с: Здравейте г-н Иван, Здравейте г-н Петър, Здравейте г-н Георги, ... Няма нужда на всеки поотделно да пишеш първите няколко реда. Много полезна опция!

  

Има и други оцпии безплатни, има и платени. Както казах, на мен безплатните са ми идеални. Тази програма МС Аутлуук предлага ли такива опции, има ли БГ меню и т.н.?

Link to comment
Сподели другаде

От всичко прочетено, трябва да кажа, че в outlook това с : "Здравей г-н .................." го няма.

Всичко останало: определяне на дати и изпращане до желани адреси го има, броят на e-mail-ите (поне аз работя с около 400) мисля, че е неограничен и т.н

Или казано с едно изречение: До тук описаните неща ги има, без този автоматичен разпознавателен за име метод.

Link to comment
Сподели другаде

Засега, последни 5 въпроса, че не ми стана ясно:

 

1. Има ли БГ меню?

2. Показва ли дали даден имейл е получен, прочетен, изтрит и т.н?

3. В сайта се показва бял лист и чрез влачене, писане добавяне можеш да оформиш уникален имейл, който има снимки, линкове, воден знак, текст, ГИФ и т.н. Тази програма има ли такава опция?

4. Има ли опция към изпратен имейл автоматично да се добавя съобщение, че имейлът е изпратен от еди кой си и ако получателят желае може да се отпише и да натисни бутона "Унскрайб"? След това натиска бутона и аз получавам известие, че този имейл не желае повече да бъде обезпокояван със съобщения.

5. Има ли опция да изпратя имейл, когато не съм в нас? Примерно, искам да изпратя определен брой имейли в еди колко си часа, на еди коя си дата, но заминавам в командировка и нямам достъп до интернет. Има ли начин да настроя програмата да изпрати автоматично имейлите?

Link to comment
Сподели другаде

Засега, последни 5 въпроса, че не ми стана ясно:

 

1. Има ли БГ меню? - ако пакета е на БГ, ще има БГ меню, който използваш

2. Показва ли дали даден имейл е получен, прочетен, изтрит и т.н? - получен, прочетен - ДА, чак изтрит - НЕ

3. В сайта се показва бял лист и чрез влачене, писане добавяне можеш да оформиш уникален имейл, който има снимки, линкове, воден знак, текст, ГИФ и т.н. Тази програма има ли такава опция? - ДА, без водния знак

4. Има ли опция към изпратен имейл автоматично да се добавя съобщение, че имейлът е изпратен от еди кой си и ако получателят желае може да се отпише и да натисни бутона "Унскрайб"? След това натиска бутона и аз получавам известие, че този имейл не желае повече да бъде обезпокояван със съобщения. - НЕ няма такава опция.

5. Има ли опция да изпратя имейл, когато не съм в нас? Примерно, искам да изпратя определен брой имейли в еди колко си часа, на еди коя си дата, но заминавам в командировка и нямам достъп до интернет. Има ли начин да настроя програмата да изпрати автоматично имейлите? - ДА, има такава опция, стига компютъра да е включен и да има интернет.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...