Jump to content

Microsoft Windows 10 ?


abracadabra

Препоръчан пост

Soft Visia е сайт,който отмира.

Няма нищо ново да ангажира нови 200-300 потребители.

Смъртта е към септември 2015

 

Има една поговорка "Който не му понася, да се изнася". Като не ти харесва не влизай в сайта и форума. Никой не е докаран тук насила.

Link to comment
Сподели другаде

Не е просто нов, не е излязъл официално още. Оптично е същия като Уиндоус 8 с промяна в старт менюто. Няма причина да го сложиш освен ако не искаш да си готин. Изчакай да излезе официално. Лаптопите най добре се ползват на оригиналната им операционна система, гаранция че всички драйвери ще ти тръгнат под Уиндоус 10 никой не може да ти даде. трябва сам да тестваш. По-голямата част най вероятно ще тръгнат. Ако не ти пука да си затриеш харда няма нищо лошо да го сложиш и да видиш дали всички драйвери ти тръгват. От уиндоус 7 насам той се опитва да намери подходящи драйвери сам. Но не винаги намира за твоя харуер. И ако има такива който можеш сам да си инсталираш ще са по добри от стандартните който той ще ти сложи.

 

Изборът на имената добавка "10" а не 9 е фирмено решение. Никой не знае официално, защо това са избрали. Дебатира се на много места, но няма нищо общо с реалната версия на Уиндоус. Моето предположение е за да не се бърка с Уиндоус 95, 98 защото и двата започват с 9 и разликата е само една цифра от зад. Реално ако имаше Уиндоус 9 тъпи хора щяха да задават въпроса дали да си инсталират 95 или 98. Затова прескачат цифрата 9, не защото компютрите не могат да я обработят а хората ще се объркат или ще го осмеят.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...