Jump to content

при вписване в скайп ми излиза: "отписахме ви защото използвате остаряла версия на скайп"


Препоръчан пост

Днес не ме вписа в скайп и се наложи да обновя версията. Сега карам с 6.18 Portable. Имам бекъп на доста хронологии от скайп 3.8, та въпроса ми е дали мога да ги сложа на новия скайп или не? 

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 66
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Здравей, мисля че може(така, както си импортираш отметките на браузъра от изкаран преди това файл). Също, нали знаеш че в самия уиндоус в папка: компютър/диск С/потребители/"твоето име за потребител"/AppData/Roaming/Skype , (трябва да са видими и скритите папки) там има папки с потребителския ти акаунт в скайп. Отваряш си папката, и има един файл: config , тип XML файл. Отваря се директно с ноутпад, е там се абонатите и май и друга информация. Не съм сигурен, но ако го пейстнеш в нови скайп, предполагам че ще стане. Ако пък ти е портабъл версията, ще се намира файла в: SkypePortable/Data/settings/ и там е цялата тази папка наречена с твоето име в скайпа.Това трябва да е останало на компютъра от старият ти скайп като инфо за акаунта ти. Мисля че го знаеш това, ама само се опитвам да помогна. Даже, май хронологията ще ти излезе като се логнеш ако изрично не си я изтрил. Тя мисля че не се пази на компютъра. А, това което писах по-горе е файл с абонатите ти, но може да ти помогне ако искаш да ги добавиш в нов скайп акаунт, ако стария акаунт нещо вече не го ползваш... 

Link to comment
Сподели другаде

Файловете в папката със скайп името ми са съвсем различни от бекъпите, който аз имам.

 

Това са файловете от новия скайп:

 

http://prikachi.com/images/784/7539784c.png

 

 

 

Това са бекъп файловете от стария скайп 3.8:

 

http://prikachi.com/images/785/7539785J.png

Link to comment
Сподели другаде

Защо не ги пейстнеш в новия? Ще се заместят само тези които се дублират(но не мисля че ще е проблем, все пак ти рискуваш...,-аз бих, пък ако трябва ще ги копна новите и след пействането и заместването ако няма разлика ,-ги изтрии и си пейстни пак новите...). (но май имаше опция в Скайпа за импортиране на бекъпите, трябва да я потърсиш ,-например около тази за създаване на бекъп).

Link to comment
Сподели другаде

Дано стане, пиши после. Аз предполагам че ще се получи.

.....току що прочетох поста ти-Съжалявам. 

 

Да не те обърквам повече, ама ако направиш бекъп той къде се записва? По твой избор ли? Ако ти предлага Скайпа, да не би пък там да трябва да са тези DBB File-s?

 

Дано и друг даде мнението си, 

Link to comment
Сподели другаде

Бекъпите ги правя аз: влизам в %appdata% => Roaming архивирам папката skype и я запазвам на дял D. Доколкото знам на новите скайпове хронологията се пази във файл main.dbf. 

Link to comment
Сподели другаде

Хайде спасибо на братушките.

 

Ровнаха файла, махнаха му шибаните самопроверки, пипнаха което трябва и вече работи. Сваляте екзето, преименувате и замествате оригиналното.

Версия 3.8.0.188 http://rghost.net/57558564 Пробвано от мен. Между другото пишат че работи и на Win 7 x64 

 

Има и други, и 4 и 5.

Link to comment
Сподели другаде

 

Хайде спасибо на братушките.
 
Ровнаха файла, махнаха му шибаните самопроверки, пипнаха което трябва и вече работи. Сваляте екзето, преименувате и замествате оригиналното.
Версия 3.8.0.188 Пробвано от мен.

 

Ние проверката отдавна сме си я спряли. Много е глупаво да се краква EXE-то. Все едно за да откъсна една круша от дървото да взема да отсеча дървото. Това ще да е породиста глупост! Аз лично избягвам да се доверявам на софтуер с неизвестен произход, освен ако не го налага нещо спешно.

Link to comment
Сподели другаде

А какво не е? Да се натреса на последните микромеки лaйна? При мен работи, който иска да си спести главоболията.

Каква проверка си спрял? Написал съм за самопроверките срещу модификация на екзето. А произхода е известен. Справки форума ru-board.

Link to comment
Сподели другаде

Написал съм за самопроверките срещу модификация на екзето.

 

Никой не е модифицирал EXE-то. Само ти си го модифицирал. И като гледам май дилемата ти е следната:

Докато отсъства, на един стопанин всеки ден някой влизал да му бере черешите. Един ден решил да постави видео камера да записва поставена на стенд пред дървото, за да види като се прибере кой се промъква да краде от двора му. Когато се завърнал, камерата я нямало. :)

Каква полза от самопроверка? Можеш ли сам да се самосезираш? :)

Link to comment
Сподели другаде

4.2.0.187 LINK FOR DOWNLOAD Не съм го пробвал, от същото място.

 

Правилата забраняват публикуването на линкове към нелегален софтуер! Админите сега ще ти го изтрият.

Спазвай правилата на форума.

Link to comment
Сподели другаде

1. Казваш, че връзката към модифицирания файл на версия 4.2.0.187 е нелегален, но връзката до версия 3.8.0.188 по-нагоре не те притеснява?

2. Това не е нелегален софтуер. Вярно е, че е против лицензионното споразумение на Skype да му бъдат извършвани промени по файловете, но под нелегален софтуер имаме предвид предоставяне на материали безплатно, които по принцип са платени. Skype е безплатна програма и няма какво да ѝ се краква. Не виждам проблем връзките да останат.

3. Съвсем отделен е въпросът, че лично аз не бих се доверил особено на тези модифицирани версии на Skype и не бих ги препоръчал, но всеки си преценява за себе си.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...