Jump to content

Питане за ПреИнсталация на ХП


quattro

Препоръчан пост

Абсолютно невярно. Не съществува комбинация, която да направи система непроницаема.

Нямах предвид, че няма зловреден код който да премине тази защита... имах предвид, че това е една от най-добрите защити за момента....

Link to comment
Сподели другаде

Ще опитам и аз да помогна на колегата. :) Предполагам, че още не е наясно какви точно са чарковете на компютъра и съответно какви драйвъри да търси. Предлагам му да отвори кутията и така ще види поне дъното и видеокартата(дори ако е вградена). След това отваря сайта на производителя на дъното(според мен оттам е най-правилно да се свалят драйвърите) и ако то не е наистина архаично - драйвърите би трябвало да са на страницата със съответния модел.

Link to comment
Сподели другаде

има една програма Drivers Genius се казва,теглиш я и даваш update driver или backup driver (има и двете функции) задаваш и да свали драйвърите ли бакъпа в другия дял,прейнсталираш виндовса и инсталваш драйвърите от бакъпа или ъпдейтнатите,лесно просто и чисто (програмата е платена,но по торентракерите можеш да я намериш и кракната)

Link to comment
Сподели другаде

Свалих да пробвам и тази програмка Drivers Genius, но иска пари:) Изглежда полезна иначе.

 

 

 

 

Благодаря на абсолютно всички. Трябва да има повече хора като вас. Страшни сте. :)

Link to comment
Сподели другаде

има една програма Drivers Genius се казва,теглиш я и.....

 

Вече казахме, че не трябва да използва такива програми. Освен че бъркат драйвърите тези програми си бутат нагло и своя адуер. Ние да не сме маймуни??? Отдавна помогнах на питащия като му пуснах линк към диска с драйвъри (не публикувам тук, тъй като линкове към тракери са забранени), казах че успеха му е вързан и той сподели, че се е оправил с въпросния диск от универсални драйвъри.

Мисля че няма такъв, който да си губи времето с проучване само за да инсталира драйвърите на всеки загазил. Упражнения за луди практикувам на друго място. ;)

Link to comment
Сподели другаде

Опитах това на моя компютър току що. Но това са някакви числа и букви които гласят това : PCI\VEN_1002&DEV_5B63&SUBSYS_0580174B&REV_00\4&24AE49A5&0&0008. Написах в гугъл без резултат? Или аз нещо не правя правилно

http://www.google.bg/search?q=PCI%5CVEN_1002%26DEV_5B63%26SUBSYS_0580174B%26REV_00&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&client=opera&oe=utf-8&channel=suggest

Link to comment
Сподели другаде

Вече казахме, че не трябва да използва такива програми. Освен че бъркат драйвърите тези програми си бутат нагло и своя адуер. Ние да не сме маймуни???

айде да не говориш глупости ако обичаш,вече над 2 години я ползвам (признавам че е кракната не е купена) и нито набутва досаден ардуер нито бъркат драйвърите,тва че ти не си способен да я направиш както трябва не е наша вината,над 100 компа вече само с нея съм намирал драйвърите и до сега проблеми не е имало

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Има програма "Драйвер бекъп" или нещо такова. Тя ти вади всички драйвери които са ти на този стария уиндоус. Записваш ги в папка но не на диск "С", или флашка, СД.... После си качваш ХП,-щом го искаш точно него и си форматирай харда, но си намери със последните ъпдейти до април тази година.... И, действаш. Пък ако после като инсталираш драйверите, нещо не тръгне, го търси в нета, или питай тук... Аз така бих направил.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...