Jump to content

Постоянно съм на линия в Скайп?


Препоръчан пост

Здравейте. От както си купих таблет, мина доста време, ми отчита нон стоп, че съм на линия в Скайп. Категорично, отхвърлям някой да ми знае паролата или тем подобни истории.

 

1. Използвам както на лаптопа /windows 7/, така и на таблета /андроид/ скайп.

2. Без значение, дали съм отписан, дали съм деинсталирал програмата,дали съм махнал бисквитките, изтрил историята, паролите аз съм на линия

 

--- По важно за мен е причината, заради която съм на линия нон стоп и след това как да се справя с това, защото наистина е неприятно.

Моля, посъветвайте ме.

Link to comment
Сподели другаде

Опитай да напишеш в някой чат прозорец командата /remotelogout и я изпрати. Това е системна команда, само Skype я разчита, тя няма да се изпрати на събеседника. Тя ще накара всички други инстанции на Skype, където твоят акаунт е активен, да излязат от него, освен на компютъра, на който пишеш командата. След това излез и от него. Изчакай няколко минутки и влез отново за няколко минути и отново излез. След това второто излизане провери дали ще те отчита като онлайн.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

голямо благодаря,имах същия проблем със скайпа от близо 2 месеца бях на линия.Написах командата и веднага излязох от линия вече мислих че че някой ме е хакнал смених много пароли без ефект :yeah: :yeah: :yeah:

Link to comment
Сподели другаде

Ами до колкото разбрах, това се случва основно при хора ползвайки таблети и телефони с андроид. Даже и да дадете log out, демек да се отпишете ме става. Неприятно, но решимо.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Здравейте,имам въпрос за скайп. Ползвам версия 6,16,59,105. Ползвам един аканут за работа и личен. Абонатите сам ми разделени на лични и служебни. Проблемът е, че вечер като се прибера и пусна скайпа винаги ми излизан уведомленията за проведените през деня разговори и трябва лично да скролна всеки един разговор за да ми изчезнат уведомленията. Това е много дразнещо, защото понякога ми се налага да скролвам по 15-20 разговора. Има ли начин да не ми излизат тези уведомленията като пусна скайпа на личния компютър? Не мо га да намеря някаква подобна опция.

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте, имам същия проблем като на потребителя отворил тази тема. Направих всичко, което Night_Raven го е посъветвал, обаче при мен не се получи. За това имам няколко въпроса.

1. Има ли значение това, че Skype на телефона ми е деинсталиран отдавна?

2. Когато въвеждам командата след това трябва да изляза извън линия, да се отпиша или въобще да изляза от скайп?

3. Трябва ли да рестартирам компютъра?

 

Моля ви, кажете ми как да го направя, че ми писна вече!

Link to comment
Сподели другаде

С Live акаунт и Windows 8 ли сте?Ако е така прочетете това.Наскоро направих такъв акаунт във Windows 8 на един роднина.След това забелязах че даже при изключен компютър го показва онлайн.

Link to comment
Сподели другаде

Излезте от скайп. Натиснете Windows key + R => в полето въведете %appdata% => Roaming => намерете и изтрийте папката на скайп. Впишете се в скайп и вижте дали още го има този проблем.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...