Jump to content

Невъзможен жребий


slow_burn

Препоръчан пост

Левски се падна в "групата на смъртта" при двата фаворита за Купата на европейските шампиони.

ЦСКА ще се бори с Бешикташ в първият кръг на Купата на УЕФА.

Локомотив София се изправя срещу Феенорд, а Литекс срещу Макаби Хайфа.

Мачовете ще са много трудни и вероятността някой от нашите отбори да излезе победител е малка. Но пък срещу тимове от такава класа няма какво да се губи. :unsure:

Link to comment
Сподели другаде

Само да попитам нещо :

Кога най - накрая ще се изпари това чувство на обреченост у българина? Та нали по същия начин се разсъждаваше когато нашите отидоха в САЩ. После не можехме да повярваме на очите си. С този начин на мислене - в къщи ..... За купата на АПК - то. Така не се печелят мачове.

P.S. Нямам нищо против това което казваш slow_burn, просто заглавието е такова. Аз съм от ЦСКА и се радвам за Левски. Казвам това което казах, защото гледам навсякъде песимизъм.

Ще се видим на мача в Барселона- аз съм там :bye1: :thumbsup:

Link to comment
Сподели другаде

Има какво да се губе и то доста:

Представи си ситуация, в която Левски печели 1 т. в групата. Възможно е оглед на това, че играе с двата най-силни отбора в света! А Вердер ще гледа да вземе максимум от точки от всеки от който може, за да може да продължи в турнира за УЕФА. ЦСКА, Литекс и Локо геройски отпаднат с каквато и да е игра! И коефициента, който имаме ще стане по-лош от предната година, защото Стяуа е групите, но има по-слаби съперници!

И какво ще стане? Срам и Позор! Твърде е вероятно!!!

Link to comment
Сподели другаде

Винаги съм бил оптимист , но след последните мачове на ЦСКА с Хайдук (Кула) не мисля че имам повод да остана такъв. По повод играта на Литекс, миналата година и ЦСКА игра перфектно, но сега...

Дано да не отпаднем още в първи кръг. Пожелавам успех на всички отбори кото борят световните сили

Link to comment
Сподели другаде

Всички имат шансове!

 

Можем да загубим само ако не покажем това, което можем и не дадем всичко от себе си. Ако другите са по-добри от нас да ни бият, но да знаем, че сме направили всичко възможно. Няма място за страх и притеснение. Те трябва да се страхуват, защото не са виждали как играят Левски, ЦСКА, Литекс и Локо, а ние сме гледали играта на Барса, Челси, Бешикташ и т.н. :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Относно Левски - паднаха се наистина в групата на смъртта, но все пак според мен те трябва да са радоснти, че ще имат възможността да играят с такива класни отбори... И най-накрая ще разберем кой ще победи Barcelona или Chelsea, защото две години подред се падат един срещу друг обаче не там където трябва на (финала), а по-рано...

Относно другите отбори незнам защо така мисля на наи-голям шанс имат Локо СФ, а колкото до ЦСКА според мен с тази игра до никъде няма да стигнат... Защо не се върнат времената от миналата година...

Редактиран от MATTO
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...