Jump to content

Голяма грешка


ozic

Препоръчан пост

  • Отговори 31
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

На картинката, която прикачиха е маркиран ред Network adapters. След него при мен е Other devices. Когато кликна на него се появяват два нови подреда и на тях пише Network controller  и Unknown devices. И на двата реда има жълт удивителен знак, тоест няма устройства или данни.

Link to comment
Сподели другаде

Копирайте хардуерните идентификатори и на двата.В първия ред е безжичната карта а второто е някакво устройство за което също няма инсталиран драйвер.

Link to comment
Сподели другаде

Първо за всеки случай направете точка за възстановяване на системата.Изтеглете и инсталирайте този драйвер и рестартирайте компютъра.Ако всичко мине както трябва след рестарта би трябва да ви покаже мрежите за връзка.


Ето и драйвер за другото устройство от Асус.

Линк.

Винаги преди исталацията на драйвери правете точка за възстановяване.

Link to comment
Сподели другаде

А първия драйвер за мрежовата карта?Най-хубаво изтеглете си програмката DriverPack Solution.Ако на лаптопа все още нямате интернет изтеглете втория вариант долу който е ISO образ.Запишете го на диск или го сложете на флашка и го mount-нете чрез Daemon Tools във въпросния лаптоп.Тази програма е колекция от драйвери,сканира компютъра и ви показва кои драйвери са за инсталиране и кои трябва да се подновят.Не винаги намира всичко но много пъти ми е спасявала живота.Добре е да имате един такъв инструмент за след инсталация на Windows.

Link to comment
Сподели другаде

Първия го свалих, но не мога да го инсталирам.

Втория го инсталирах, но нищо не стана.


Инсталирах програмата и ми показва да сваля някакви неща, но не мога да ги сваля ,защото нямам нет на лаптопа.

Link to comment
Сподели другаде

В смисъл няма инсталатор ли?Понеже бях под Линукс и не ги свалих да ги прегледам.В момента свалям първия и като е готово ще погледна съдържанието на архива.За втория драйвер:Разархивайте съдържанието на архива в една папка с име ACPI например в десктопа.Влезте пак в Device Manager.Кликнете два пъти върху Unknown Device.После на секция Driver и натиснете Update Driver.След това избирате втория вариант "Browse my computer for driver software".Натискате на Browse и показвате пътя до папката ACPI\Acpi\Win7 в десктопа.Маркирайте "Include subfolders" и задайте Next.Би трябва Windows автоматично да разпознае и инсталира драйвера.

Link to comment
Сподели другаде

Хм погледнах няколко пъти но не мисля че съм объркал драйвера.Има и втори вариант да се зададе на Windows да зареди директно определен драйвер но при някаква несъвместимост е възможно да излезе син екран и да се скапе Windows-а.За мрежовата бихте ли пробвали този драйвер.Не знам дали е еднакъв с другия понеже още не съм го свалил а този се сваля бързо.

Link to comment
Сподели другаде

Подкарах интернета!!! Останаха тези неща за дооправяне:

 

1. Когато се пусне лаптопа ми дава черен екран и пише да избера Windows 7 или Earlier version or Windows. Защо се поява това и как да го махна? Между другото, това се появявше и преди да преинсталирам УИН 7.

2. Трябва ми драйвер за Card reader. Как да разбера дали е инсталиран?

3. Отварям разни програми с български нтерфейс и ми изписва някакви питанки. Пише, че трябва да инсталирам езиков Бг пакет за интерфейса на Уиндоус. Откъде да сваля само този пакет?

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...