Jump to content

Ревю: заместители на Start меню в Windows 8/8.1


Препоръчан пост

  • 3 years later...
  • 2 months later...

Аз до преди 9 месеца карах с XP и стар лаптопи, взех си нов ком, много се чудих между 7 или 10 и избрах 7. И на мен не ми харесват "тези гадости", а според други хора, на тези които не им харесват, проблема им е че остарява и имат закостеняло мислене. Независимо от това, аз смятам, че системата няма нужда от кой знае какви шарении, тъй като в нея има програми, които хората ползват: счетоводни, word, Excel, браузъри... т.е. системата е за стартиране на други програми и гледане на файлове, а не й трябва красота.

Link to comment
Сподели другаде

Не разбирам каква връзка има това с темата и с присъствието или отсъствието на Старт меню. В случая не става въпрос за „шарении“ или „красота“, а за функционалност.

 

Също така не разбирам за какви гадости говориш.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

Ревюто е на ниво, както винаги. Благодарности на Night_Raven за труда. Заключението е абсолютно правилно и много ми хареса.

Най-много ме изкефи следното заключение: "От общо 13 тествани приложения 10 са абсолютна загуба на време." , като бих коригирал от общо 13 приложения 11 са абсолютна загуба на време...

Аз лично винаги съм харесвал само тези две програми: Classic Shell и StartisBack. За безплатна програма Classic Shell определено печели класацията, въпреки че аз лично бих предпочел StartisBack

Link to comment
Сподели другаде

Ако намекваш, че Start8 е загуба на време, то категорично не съм съгласен. Start8 (и също така Start10) на SartDock е отличен софтуер. Лично я използвам дори малко отпреди да напиша ревюто. Мислиш ли, че бих използвал некачествен продукт?

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...