Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте !

 

Винаги сте ми помагали в избора на нова покупка , или затрудняването с някои програми ! Сега имам нужда пак от вашата помощ ! Нямам никакъв опит с изборът на таблет , а гледам , че утре в един сайт дават с голямо намаление продукти и мисля да се възползвам от това ! Та въпросът главно за таблета ми е :

Главно искам да го ползвам за работа в интернет , което ще рече че търся нещо със стабилна батерия ! Да е с нормални размери за малка чантичка или за джоба ( не някой бумбалник - като телевизор ) ! Не ми трябва толкова да гледам филми , да слушам музика или такива работи ( не че няма да ги ползвам де ) но главно за работа в интернет ( facebook , сайтове и така ) . Давайте предложения ! :) 

 

П.П : Благодаря предварително !

Link to comment
Сподели другаде

Аз вече направих моят избор ! Спрях се на Ipad Mini . Някой би ли ми дал малко повече информация за възможностите му , и примерно мога ли да си вкарам постоянен интернет дори и да не сам в покритие ( смисал да няма wi-fi ) а аз пак да си имам интернет ? Разполага ли с GPS  ? Имам и още много въпроси но се надявам ако някой даде линк с опростена информация !

Link to comment
Сподели другаде

Хайде де никой ли неможе да ми помогне малко :) ? А също така ако някой знае от каде мога да си купя стойка с клавиетура за него и г/д цената ще ми е от полза . Ето го ipad-a http://www.plesio.bg/tableti-c-69981200/apple-ipad-mini-wi-fi-16gb-black-p-292885.html

Link to comment
Сподели другаде

Само за ориентиране наскоро четох че Samsung са били признати за конструктори на годината надминавайки спокойно всички други производители на таблети включително и Apple.Успех!

Link to comment
Сподели другаде

Здравей, може някой да помогне - но дай някакви по-отличителни черти на това което искаш?

 

Размер на дисплея, резолюция, операционна система - предпочитана, да е с 3G или само с  Wi-fi? Дай малко конкретика - много е общо  - искам таблет за интернет.

Link to comment
Сподели другаде

Като искаш да имаш на всякъде нет си търси,такъв който има 3G.Този няма така че,ще разчиташ само на WIFI.Виж този - http://www.plesio.bg/tableti-c-69981200/asus-google-nexus-7-32gb-3g-p-295650.html

Link to comment
Сподели другаде

Заделил съм 350лв. Търся го главно за работа с интернет ( нито играя игри , нито ще гледам много филми или музика ) .

Трябва ми г/д с добра батерия 7-10 часа. И да има 3G защото както споменах по горе ще си вкарам от някой мобилен оператор интернет защото главно го вземам за това. Благодаря предварително.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...