Jump to content

Волейбол - Европейско Първенство 2013


IVAN

Препоръчан пост

Просташки изигран първи гейм, независимо от това как ще завърши мача. Сами си създаваме комплекс наречен "Германия" и вкарваме вълка в кошарата. После ще търсим някой друг да ни е виновен. Това видях в първия гейм и това исках да напиша относно него , но не можах дълго време да си вляза в профила и след това не можех да отпечатам написаното.

По важното е , че всичко завърши благополучно и Камило успя да вдигне националите на финален щурм. Друго яче виждах  пътя за класирането ни на полуфиналите, но затова му се плаща на него, а не на мен. Радвам се, че въпреки очевидния възход на националния отбор на Германия, не им позволихме да си мислят за нещо повече от класиране в топ 10 на първенството и да се превръщат във фактор във този спорт.

 Като изключим първия гейм, перфектно проведен тактически мач, въпреки напъните на германците, нечовешкия им късмет при отразяването на пуснати и отскочили от блокадата топки и съдията, който направо се оля в опитите си да прави реверанси на немците.Както винаги съм казвал, най - важно е класирането. Никой не помни и 10% от епичните ни битки, които сме загубили , но този звучен шамар и поляци и немци ще го помнят и ще им държи влага още дълго време.

P.S. Небосвод , ако и сега кажеш, че сме гледали различни мачове си сменям доставчика на кабелната. :D

Link to comment
Сподели другаде

Първия гейм пак си дадохме сами, но важното е чое нахъсахме и ги бихме.

 

И май без Алексиев в игра сме по-добра, а? :D

И отново магическата 20 точка става нещо на нашия отбор ... :/

 

И на ред са Италия събота в 19ч.

 

П.п. леко ме притеснява факта, че в груповите фази бием жабарите, но на някакви финали нямаме успех (май)

Link to comment
Сподели другаде

Направо ми взе думите от устата. За теб лъжа, за мен истина.Гледах мача и точно това си мислех . От къде намираш този оптимизъм и кое точно е положителното в нашата игра, че да го похваля.......

:look:  Отговарям малко по-късно , просто нямах достъп до компютър.

Първо искам да кажа че с повечето места в съобщението си в които правиш анализи съм съгласен.

Второ не става въпрос за оптимизъм , а за обич и гордост. Аз обичам българския национален отбор по волейбол и се гордея( а не като теб - срамувам) с момчетата. Изброй ми поне едно нещо в което последните 15-20 сме винаги в топ10 в света!!!

И макар да гледам и футбол, смтам за изключително несправедливо мързеливи, невсеотдайни, недисциплинирани футболисти да получават колкото лъвовете в национала.

.....

P.S. Небосвод , ако и сега кажеш, че сме гледали различни мачове си сменям доставчика на кабелната. :D

Не, един и същи сме гледали :giggle:  Аз бях писал, :forgetit:  че сигурно ще си доволен само ако бием всички наред с по 3 на 0 .

С критиките към Алексиев не съм съвсем съгласен само. Като оценка за играта му в този мач - да, но като полезност за отбора - не. 

Иначе любимец ми остава Теодор Салпаров, мисля че имаше много голяма роля в поддържането на духа в отбора.

Впечатление ми направиха и думите на Георги Братоев днес пред Гонг, че найден Найденов помага много за настроението и сплотеността в отбора.

Link to comment
Сподели другаде

Сякаш отбора ни играе по-добре без Т. Алексиев. От години споря с приятели, които също следят волейбола ни и  са категорични за качествата на Т. A. , които аз изобщо не виждам . Това поне се видя от всички в последния гейм с Германия. За този изглеждащ като  * подритнат пудел * наш КАПИТАН,  според мен е по-добре да остави дълбок отпечатък от гъз на резервната скамейка, ako иска отбора ни да победи Италия в събота-вечер.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...

Добре, време е за Световните квалификации.

 

Мачовете:

Кипър http://www.totallympics.com/static/image/smiley/default/CYP.gif - http://www.totallympics.com/static/image/smiley/default/BUL.gif България : 16:30 по TV7

България http://www.totallympics.com/static/image/smiley/default/BUL.gifhttp://www.totallympics.com/static/image/smiley/default/NED.gif Холандия : 16:30 по TV7

Чехия http://www.totallympics.com/static/image/smiley/default/CZE.gif - http://www.totallympics.com/static/image/smiley/default/BUL.gif България : 19:30 по TV7

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...