Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!
Трябваше да си изтегля VLC player, за да мога да гледам чрез една програма телевизии от чужбина. Изтеглих го от официалния сайт и започнах да инсталирам. Междувременно се изтегли Rich player, Tune Up Utilities, една катерица (на която забравих името) и още куп програми. Прекъснах инсталирането и започнах да се чудя какво да правя. Деинсталирах вече инсталиралите се "простотии" и първото нещо за което се сетих, беше да рестартирам и да видя какво ще се случи. Когато компютърът започна работа отново, "катерицата" беше изчезнала заедно с куп други неща по лентата ми със задачи. Изтеглих Malwarebytes Anti-Malware, пуснах на Бързо сканиране и бяха открити три вируса. След като ги изтрих, рестартирах, както сте ми казвали тук и преди, зареди бавно (по-бавно от обикновено) и сега ми излиза един балон от Malwarebytes Anti-Malware. Направила съм скрийншотове на всичко. Ето ги и тях. 

Лентата преди всичко да изчезне:
http://prikachi.com/images.php?images/610/6541610m.jpg

Лентата след това:
http://prikachi.com/images.php?images/613/6541613A.jpg
 

Известието от Malwarebytes Anti-Malware: 
http://prikachi.com/images.php?images/615/6541615b.jpg

 

Искам да си върна първоначалния изглед на лентата до менюто Старт и да разбера дали имам още неща за оправяне. :)

Link to comment
Сподели другаде

Мога само да ти кажа как да си върнеш нещата в лентата за задачи. Дясно копче на лентата на задачи --> Лента с инструменти --> Бързо стартиране. Ако иконите, който са се появили долу не са тези който ползваш, просто отново с дясно копче върху дадена/и ги изтрий и с приплъзване си добави нова/ите.



И още малко допълнение. Следващия път като инсталираш нещо не щракай само next, а гледай какво е маркирано, защото с всяка свалена и инсталирана програма идват и още много глупости и реклами ! :)

Link to comment
Сподели другаде

Следващия път като инсталираш нещо не щракай само next, а гледай какво е маркирано, защото с всяка свалена и инсталирана програма идват и още много глупости и реклами !

 

И да щрака и да не щрака, пак може да се насади! Виж например програмата eRightSoft SUPER. При първо стартиране се бави около половин минута, докато се появи инсталатора. Вероятно в това време вече е инсталирала тихомълком софтуера си. След това излиза един манаджер, а зад него по-късно се появява действителния истински инсталатор на конвертора. Манаджера те лъже, че е инсталатора на програмата, но дори да отказваш всичко и да демаркираш, този манаджер си е всъщност програма, която не знам кой софтуер ъпдейтва, сигурно комплекта от всичките, които се предлагат. Като финал вече ти е инсталирал допълнение, виж края на снимките.

Може ли да помоля някой модератор да оправи (поправи) заглавието, защото VLC няма нищо общо с проблемите на оплакващата се госпожа. Проблемът идва от уеб сайтовете, от местата, където я лъжат, че ще трябва да инсталира VLC и предлагат с бутон да го свали и инсталира! Аз съм ги виждал тези места. VLC по никакъв начин не може да сложи адуер и няма нищо общо с тези дивотии!

 

http://i44.tinypic.com/15xs96e.png

 

http://i40.tinypic.com/t6cy9x.png

 

http://i40.tinypic.com/i2pm4i.png

 

http://i39.tinypic.com/2rny6aq.png

 

http://i43.tinypic.com/ilkrgp.png

 

http://i41.tinypic.com/28jjeis.png

 

http://i39.tinypic.com/5cd7xv.png

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Определено ми помогнахте, съжалявам, че не отговорих по-рано. Да, може би не съм изтеглила от правилното място, но съм убедена, че често се случва програмите автоматично да инсталират някои приставки. 

Link to comment
Сподели другаде

често се случва програмите автоматично да инсталират някои приставки. 

 

Е това се случва даже и при мен! Как става?!

Има много популярни търсени програми, които по време на инсталирането се стремят да те излъжат, уж че работиш с инсталатора, но дефакто са стартирали друг инсталатор, който умишлено закрива истинския. На него има някои допълнения, които да отмаркираш и възможност "Отказ" от инсталацията или "Напред". Потребителя отмаркирва допълненията и дава "Напред", само че това е втория инсталатор и с продължението започва инсталация на Тулбар.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...