Jump to content

Препоръчан пост

Windows се инсталира пълноценно като използваш стартиращ (bootable) диск, т.е. рестартира се системата и се натиска клавиш, за да се зареди инсталацията от диска, вместо да се зареди операционната система от твърдия диск. Т.е. обърни внимание на първите стъпки в ръководството. Не инстлаирай Windows просто като стартираш инсталацията, докато си под самата операционна система.
Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
  • Отговори 409
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Хора компа тотално бъгна! PLS HELP ! exe файловете не се отварят,пробвах да ги оправя ,с 1 файл .reg,но пише,че е disabled by your administrator,за да го оправя щях да ползвам 1 фикс exe. файл,но нали не се отварят .exe файловете и вече не виждам решение помооооощ.....
Link to comment
Сподели другаде

Моля, изтегли exeHelper, стартирай го и го изчакай да си свърши работата. След като приключи ще изведе текстов файл и ще чака да натиснеш някой клавиш, за да се затвори. Натисни кой да е клавиш в прозореца на програмата, а текстовият файл можеш да го прикачиш към следващия си коментар ако желаеш.
Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...

Здравейте :) за момента нямам представа в коя тема трябва да задам въпросът си ,но предпочетох да не спамя с нова тема а да използвам съществуваща та да си дойдем на въпроса : наложи ми се да инсталирам windows xp ( знам че напоследък не е най-удачното реление но…) и какво се получава на харда имам само един дял и искам да създам нов естествено следвам инструкциите, но след като му задам размера и натисна create- греда отново съм със един дял с максимален размер! Та въпросът ми е на какво се дължи този проблем и има ли някакво решение ? По горе в ръководствата за преинсталация погледнах че има и други видове хардове които изискват предварителна инсталация на драйвъри, но ми се струва че са от доста стато поколение

ПС: харда за който иде реч е sata до колкото забелязах :) мерси предварително ако някой може да помогне .

Link to comment
Сподели другаде

Пробвах да го изтрия, бутонът е все едно неактивен с две думи на мен ми се струва че самият хард си е заминал ама все още имам малки надежди
Link to comment
Сподели другаде

Не знам кое ръководство си гледал, но правилното е това. Обърни внимание на информацията в т.10. И да: изтриват се всички дялове, след което се създават наново.
Link to comment
Сподели другаде

Именно по това ръководство се водих и ми направи впечатление че на снимките не са създадени дялове, което означава че и аз нямам създадени и ме смнява да не би да са форматирали всичко защото имам информация че е работил с уиндоус , но проблемът е в това че каквото и да опитам да извърша ( създаване, триене) нищо не действа :(
Link to comment
Сподели другаде

Не знам ти какво гледаш, но на някои от снимките (повечето дори) има създадени дялове. Ако при теб има създадени дялове (има буква и след това пише PartitionX), ги изтрий. Ако пише само Unpartitioned space, значи няма създадени дялове. Също така ще е полезно да опишеш точно какво се получава при опит за изтриване или създаване на дял. Ако се опиташ да изтриеш, би трябвало да се появи екран, който да иска потвърждение. При теб появява ли се? При опит за създаване на дял пък трябва да се появи екран, където трябва да въведеш капацитета на дяла. При теб появява ли се?

 

Опиши подробно как изглежда при теб екрана, какво правиш и какво се случва.

Link to comment
Сподели другаде

Така няма създадени дялове в това се убедих, когато натисна С- create ми излиза прозорец в който мога да въведа тазмера на дяла който искам да създам и след като задам какъв да е тазмер (максимума е 180 гб а аз прОбвах с размери от 2 до 150 гб) и натисна ентър би следвало да имам дял , но самият дял не се показва . А когато се опитам да изтрия просто не става нищо ( разбираемо след като няма създадени дялове) .
Link to comment
Сподели другаде

Всъщност не , това което аз виждам е следното http://pics.softvisia.com/design/pics/6479/08a-1-emptyhdd1.PNG

натискам C и се появява :http://pics.softvisia.com/design/pics/6479/08a-2-emptyhdd2.PNG въвеждам произволно число и ентър и просто се връщаме на картинка "1"

Link to comment
Сподели другаде

И си 100% сигурен, че няма създадени дялове и че колкото незаделено пространство (unpartitioned space) е имало преди това, толкова е и след това? Искам да съм сигурен, че съм разбрал правилно и че ти правилно описваш ситуацията, защото това е доста странен проблем и не съм попадал на такъв досега.
Link to comment
Сподели другаде

Напълно съм сигурен, че пространството си остава същото. Интересното е че допреди известно време е имал уиндоус какъв вече нз но предвид параметрите е бил xp най вероятно, но са се опитвали да го майсторят и го донесоха в това състояние при мен.А аз за съжаление нямам кой знае какъв опит:)
Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...