Jump to content

Софтуер, с помощта на който да се гледа телевизия през интернет


Препоръчан пост

Здравейте! :)

Търся софтуер с помощта на който да гледам телевизия от компютъра. Не съм претенциозен, но ми трябва такъв, който да включва в себе си български програми (ако това все пак е възможно), иначе не ме интересуват екстри като записване в планирано време и т.н. И все пак по възможност да могат да се гледат телевизионни програми не само на конкретен интернет доставчик, а на всички или поне повечето. Ако евентуално няма такъв, тогава се надявам ако може поне да ми кажете от кой сайт мога свободно да гледам канали и евентуално като искам да си ги направя на файлове, пак ли трябва да се направят във формат.m3u, както е при онлайн радиата или не. Благодарности предварително.

Хубава лятна вечер!

:)

Link to comment
Сподели другаде

Доколкото знам Torrent Stream освен за преглед на торенти преди да бъдат свалени, може да се използва и за телевизия...

Иначе и този сайт е интересен.

Link to comment
Сподели другаде

Въпросният софтуер, който k0st4din

препоръчва го бях пробвал вече. И въпреки че съм с най-новия flash player , на  програмите, които пробвах да гледам като BTV например, ми излизаше съобщение, че имам проблеми с плейъра, макар аз лично да не намирам такива, при все, че навсякъде мога да гледам клипове и т.н. Другите неща, дадени ми от B-boy/StyLe/

 все още не съм тествал, но ще го направя и ще пиша отново. Иначе-благодаря и на двамата за помощта. :)

Link to comment
Сподели другаде

Бе то има програма, ма тя е нелегална. И като си я пуснеш модераторите тук ще я изтрият автоматично, понеже плеъра използва рипер на потока, а той български да му се не види! :)

Нали така господа модератори?

Даже направо защо не локнете темата?

Link to comment
Сподели другаде

Това, което ми предлагате, k0st4din

 го бях разгледал още преди да пиша тук, но като разгледах програмите, които предлагат реших, че в моя случай не мога да намеря подходяща. Стремя се преди да пиша или да питам за нещо в някой форум най-първото нещо, да си направя труда да потърся в интернет, да пробвам ли пробвам. Не го споменавам вначалото на темата още, защото ще стане прекалено дълго за обяснение. Иначе-да, изчетох този сайт, пробвах с радио-ТВ плейъра, пробвах днес сайта, който ми беше даден, а също така и torrent stream, за който признавам, че нищо не му разбирам, но мисля, че като човек с нарушено зрение това следва да е съвсем естествено. Много съм съгласен с коментара на Zig Zag. Че има нелегални начини , е повече от явно, че има правила на форумите пък е още по-явно...и не случайно както са казали хората "Който търси намира". Явно не съм от най-добрите търсачи :D , но това е отделен въпрос. Мога да кажа само благодаря за старанията да помогнете и така. Хубава вечер! :)

Link to comment
Сподели другаде

Накратко казано - телевизиите, налични в нета имат различни защити срещу сваляне. Програмата, която биха изтрили тук, помага на VLC Media Player да отвори опърничавата телевизия и да се гледа на него. При отварянето се записва батч файл, който после си го наименуваш и слагаш на работния плот. С натискането на някой от тях ти се отваря VLC с видео на настоящото излъчване от съответната телевизия. Но това не е всичко! :) С VLC можеш да записваш.

На едно място един наш човек е разработил програма по случай случката, само че с друг плеър. :)

И всичко това са все нарушения. ;)

Link to comment
Сподели другаде

Ето едно предложение от мен http://bg-gledai.tv/# . Няма само български телевизии но има HBO и Fox и са си на български/субтитри *-*... Само ще ти иска една инсталация на VLC Player

Link to comment
Сподели другаде

Аз ползвах преди един плейър, казва се IPTV player, обаче с него може да се гледат телевизии ако си на мегалан...на други доставчици не може. Сайта, който ми бе даден, пак си има своите изисквания, които не намирам за най-уместните, макар и може би да има логика за тях-първо, за БТВ мога да кажа, че е премахната, за някои други изисква google chrome, който не ползвам поради някои ограничения в изчитането на текстовете там. Най-достъпния за мен браузър е internet explorer, но това са излишни подробности. Сега, бих искал поне да разбера,  възможно ли е линковете, сочещи директно към онлайн телевизиите да се копират в текстов документ, а после той да бъде записан с разширение m3u, както е при онлайн радиата или трябва в друг формат да се запише?  Иначе-благодаря и за последния коментар, чрез който човекът също се стремеше да помогне.

Link to comment
Сподели другаде

Всъщност...един от каналите, който търсих в този последния сайт не го открих там, но когато го написах в търсачката ми излезе и тръгна директно с explorer  и се оказа, че е от този същия сайт. Явно ще трябва да го огледам доста по-обстойно, но все пак въпросът ми остава, а именно, изобщо има ли някакъв начин да си направя един вид като преки пътища към телевизиите и по някакъв начин да ги вградя в някой плейър и от там да ги пускам, а не през сайта, а относно него, явно ще се окаже за сега най-доброто, което ми дадохте. Благодаря още веднъж на всички, които помагаха или просто коментираха. Хубаво е когато човек научава неща и от другите. :)

Link to comment
Сподели другаде

Благодаря, но бих предпочел по-сигурната комуникация и информация чрез форуми, сайтове и други там "глупости".  Все ще се оправя някак, както става в повечето случаи. А и не мисля, че е много културно и възпитано да си говорим на "ти", след като не се познаваме.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...