Jump to content

Препоръчан пост

Преди месец ми изгоря захранването, ремонтираха го и след това си го сложих обратно. Включих компютъра и всичко тръгна с изключение на втория хард (и двата харда са еднакви Hitachi). Потърсих го в Disk managment и го няма викам бря, освен да е проблем в BIOS-a смених IDE/AHCI и пуснах уина. И излезна диска но с много странен проблем, всичко което е на С: (уина) и D: се е копирало, на другия диск като G: и H:. А отпреди втория диск беше на един дял H: и имах много 3D  информация на него която ми е важна. Според мен не се е копирал диска нито е бекъпвал, защото не е имало време през което да копира или някакви индикации за такъв процес, освен ако 300гб не могат да се копират за минута две докато е зареждал уиндоуса. Съжалявам, ако съм крайно неясен но и аз съм доста объркан от случващото се.

Link to comment
Сподели другаде

http://img96.imageshack.us/img96/5683/oypo.png Ето, пробвах да сменя буквите но никаква разлика просто все едно на двата харда имам едно и също нещо. А отпреди имах един дял на вторият диск а сега са два????

Link to comment
Сподели другаде

Понеже компютъра е служебен и не съм обърнал много внимание, ми изниква в главата, че може би втория хард е бил направен на RAID, да е като бекъп. А това което всъщност ми трябва да е външен хард, скрид из дебрите на бюрата. Утре ще проверя, и ако е така ще помоля за извинение за безсмислената тема и прибързаното и създаване :D

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...