Jump to content

Страниците в интернет се зареждат много бавно или изобщо не се зареждат при браузване


Gondvanaz

Препоръчан пост

Не, няма нужда, логовете в Programdata, ще са от премахнатата папка на McaFee най-вероятно. :)

 

Как е сега положението и има ли някаква промяна при сърфирането?

Link to comment
Сподели другаде

Да, браузвам както преди. Единственият останал проблем е с това крашване на Flash Player-a, докато сърфирам с Mozilla. Трябва да дам "Stop Plugin", за да се оправи временно, иначе се получава "заледяване" на браузъра. Другият начин е да спра програмата и да я отворя наново. А тази добавка, за която питахте, какво е? Премахната ли е? Може ли да има някаква връзка между нея и срива на Flash Player-a?

Link to comment
Сподели другаде

Да, добавката е премахната, но незнам каква е, защото карантинната папка е при вас, не при мен. По-всяка вероятност е зловредна и добре, че я махнахме.

Колкото до Flash Player-a не би трябвало да забива цялата мозила от него, защото те изнесоха контрола на добавките в отделен модул - plugin-container.exe и би трябвало да забие само той, но както и да е.

 

Обновете флаша до последната му версия, като затворите браузъра преди инсталацията на плъгина и вижте после има ли промяна.

Link to comment
Сподели другаде

Инсталирах Flash-a, утре като браузвам ще пиша как е положението. След като сме премахнали въпросната добавка, предполагам не можем да разберем какво е представлявала или на карантинната папка може да се намери информация?

Link to comment
Сподели другаде

В Google няма много информация и именно затова т ябе доста съмнителна и я изтрих. Но защо изведнъж такъв интерес към някаква добавка? Архивирайте папката C:\_OTL\MovedFiles и я качете тук => http://file.bg/

Публикувайте линк за архива в следващия си коментар, след което изтрийте архива, но не и папката.

Link to comment
Сподели другаде

Попитах за добавката, защото Free Hide IP не работи както трябва, не мога да я ползвам, може би добавката не е причина за това. Като я стартирам ми извежда такова съобщение "Клас не е регистриран": post-27220-0-21234100-1373803725_thumb.jpg, като му дам "Hide IP" ми извежда това: post-27220-0-85591400-1373803917_thumb.jpg

, а като го затварям: post-27220-0-96184000-1373803834_thumb.jpg и това съобщение от Windows: post-27220-0-00745600-1373804115_thumb.jpg

 

 

Деинсталирах го, дръпнах по-нова версия, инсталирах наново, но пак същите съобщения. Ето я архива на папката на OTL: http://file.bg/c245815sklEu

 

 

 

Иначе откакто инсталирах Flash-a, срив не се получава и нямам проблеми с браузването.

Link to comment
Сподели другаде

Проверих пак скрипта си и не мисля, че съм изтрил нещо, което не е трябвало и е свързано с проблема с Free Hide Ip. Отделно ако бе от добавката, при новата инсталация на програмата тя щеше да я създаде отново. Колкото до самата добавка, това не е нормална такава. Повечето такива имат и xpi архив със някакво съдържание съдържащо описание и версията на добавката, но тази няма такива неща, нито има информация за нея в интернет. Най-вероятно е зловредна с произволно име създадена от минала инфекция или прочие паразит. На предпоследната снимка се вижда направо грешка в самото exe на програмата. Може да се е получила в следстие на конфликт с друга програма (видях, че използвате и HotSpot Shield) или след обновленията на Windows във вторник (ако са ви направени да се теглят и инсталират автоматично). Пробвайте да зададете на програмата да се стартира в режим на съвместимост или я деинсталирайте с Revo Uninstaller и инсталирайте да свалите и инсталирате последната и версия. Ако не се получи опитайте с алтернатива като SafeIp.

 

Бтв, на последната ви снимка се предлагат няколко възможности...опитайте да проверите за решения или споменете, че програмата е работила преди и Windows би трябвало автоматично да я сложи в режим на съвместимост.

 

Бтв2, вашата версия е 3.8.3.2, а последната налична е: 3.9.0.2

 

Бтв3, щях да пиша, че ако мислите, че е от добавката можете да я копирате обратно в папката на мозила от C:\_OTL\MovedFiles, но после се сетих нещо логично...няма как да е от нея, защото Free Hide IP работи с всички браузъри, а добавката е само за Mozilla! :)

 

Изводите оставям на вас. :)

 

Поздрави!

Link to comment
Сподели другаде

Впрочем я деинсталирах с Revo Uninstaller, след това дръпнах последната версия, не се оправи, след това реших да пробвам с по-предната версия, затова изглежда така на скрийншотовете.

 

А с проверките приключихме ли? Ръчно ли да изтрия всички използвани инструменти и логове?

Link to comment
Сподели другаде

За да почистим използваните и останалите от нас неща направете следното:

 

Изтеглете OTC.exe и го стартирайте. Натиснете бутона CleanUp!.
Рестартирайте компютъра, ако ви попита!

Изтеглете Delfix.exe и го стартирайте. Сложете отметка пред Remove disinfection tools => натиснете бутона Run

Инструмента ще се самоизтрие след като приключи своята задача!

 

Колкото до програмата - нета е пълен с информация за подобни грешки от страна на програмата, но повечето теми са все за кракнатите версии. Няма точно решение на проблема доколкото видях...все revo се препоръчва и все без резултат. Пробвайте ръчно да изтриете всички свързани с програмата файлове или регистри или пишете във форума им за някакво решение.

 

Поне флаша го стабилизирахме...

 

Поздрави!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...