Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп


Препоръчан пост

Здравейте!
Сега малко се обърках. Тук пишете, че Вие си се гледате и от другата страна Ви гледат без проблем. Бихте ли обяснили отново какъв е проблемът? Какво разбирате под това, че видео съобщенията не работят? Вас Ви виждат и чуват, но Вие не виждате и може би не чувате човека отсреща или?

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Значи първо правиш запис до 3 минути после спираш записа и го пращаш на абоната който не е на линия на тебе излиза синьо квадратче с стрелка че си пратил видео съобщение но вдясно се получава едно малко въртящо се кръгче и съобщението не се получава от другия абонат след като влезе в скайп.А трябва като влезе на линия даго получи и даго гледа след като го отвори но уви не се получава.

Link to comment
Сподели другаде

Ясно, аз първоначално си мислех, че става дума за видео разговор. Пропуснала съм това нововъведение. А другата страна с каква операционна система е? Пробвали ли сте при различни потребители?
Може да звучат глупаво тези въпроси, но това бих пробвала аз като начало. Да се уверя, че проблемът не е просто случайно между мен и един друг потребител, а е генерален. Аз направих тест с двама човека и работеше успешно. Само че всичките сме с Windows 7.
П.С. Пробвах и с Windows 8 - с леко закъснение се получи видеото, писах съобщение и след около минута се появи и видеото.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...

Прочетох в интернета: "» Блокиране на рекламите в Skype (Портал на Skype): 

- добавете в "hosts" файла (c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) следния ред:

127.0.0.1 rad.msn.com "

Не го ползвам често, но нали си експериментирам, реших да ги махна тези реклами(всъщност не знам къде са те, и къде излизат, но, кой обича рекламите...). И следвах съветите, но, не можах да запиша пейстнатото 127.0.0.1 ......... Има ли някой идея защо? И какво е това?

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте
защо не пробвате така:
В менюто Инструменти намираме Настройки
В страничното меню от ляво кликаме на Уведомяване след което на подменю Известяване и махаме отметката на Промоции
След което кликаме на страничното меню Поверителност после на Неприкосновеност и махаме отметката на Позволи целенасочени реклами от Microsoft… след което кликаме на Запиши.

Link to comment
Сподели другаде

Инсталирах последната версия на Skype 6.9.0.106 и се появи проблем - не може да се зарежда заедно с Windows,въпреки,че съм задап от настройките да се зарежда.Освен това ето и какво показва  Autoruns

post-1630-0-48082000-1381421424_thumb.jpg

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Здравейте ,имам следния проблем със скайп. Разпространява един и същи файл от мое име към приятелите ми . Изпращането става все през нощта , между 12 и 2 часа. На другия ден като прегледам последни разговори , на 5-8 човека е изпратен файла , който " вече не е наличен в компютъра". Занесох си компютъра в сервиза да го чистят от вируси, на др. ден пак същото. Занесох го отново - преинсталираха уиндоуса и отново сканираха , трябваше вс. да е ок., но не. Вчера отново го чистиха и сканираха през TeamViewer , тази нощ пак е изпращал същия файл. Програмите които използваха са  IObit Malware Fighter | Free Anti-Malware , IObit Malware Fighter  , Malwarebytes  и някои други , които не запомних. Скайпа също е преинсталиран . Ползвам антивирусна Avira , която не засича нищо . Не съм приемала или записвала такъв файл по скайп , от пощата или другаде, не ползвам и флашки . Ако някой има идеи как да се отърва от това нещо ще е чудесно. Благодаря

 
 

post-36818-0-70308800-1385534934_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Мисля че става въпрос за полиморфен вирус.А неговото изчистване става само със формат на всички дялове.Но пък така ще си изгубите ценната си информация.Зашо не си направите своя тема тук и да попитате хората занимаващи се със тези неща.:

http://forums.softvisia.com/index.php/forum/34-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%B4/

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Здравейте!

Опитвам се да стартирам скайп 4.2 на лаптоп Тошиба. Току що преинсталиран с Уин 7. Не ще и не ще да зареди скайп. Деинсталирах, трих файловете в appdata, чистих с CCleaner, но ефект няма. Като опитам да инсталирам най новата версия, няма проблеми и стартира. Но аз искам по-стара и то точно 4.2. Опитвам да стартирам скайп, докато латпопа е на Wi-Fi. Странното е, че в петък преинсталирах един компютър, пак със 7 и сложих скайп 4.2 а там тръгна. Компютъра получаваше нет чрез кабел.

Какво да направя, че да махна новата версия и да ми тръгне 4.2?

Благодаря ви!

Link to comment
Сподели другаде

Струва ми се че полагаш напразни усилия.

Не знам, защо неще да се инсталира, но дори и да успееш, тази версия ще тие безполезна.

Във един друг форум четох, как представитела на скайп за България обяснява.

А именно, че Microsoft са закупили Skype и първото нещо което са направили е да обновят видео и аудио библеотеките.

От тогава започнаха проблемите със старите верси.Не можеш да проведеш един видео разговор.

Помня че беше препоръчал за по слаби компютри да се използва версия на скайпа 6.1.999.130.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...