Реших да пиша тук, защото не виждам смисъл от отварянето на нова тема. Моят проблем е следният:
От около половин година ползвам версия 5.8 на скайп. Блокирал съм актуализациите по оказаните процедури, които съм изчел по различните места. Това добре, но има едно голямо "но". От днес разполагам с преинсталиран с windows 7 ultimate компютър. И когато понеча да си сложа версия 5.8 (с която съм свикнал и твърдо смятам, че е по-удобна за ползване от версиите след нея, поне за мен де), ми излиза прозорец за теглене. Като му дам да се тегли ми сваля най-новата версия на скайп. Ако пък не му дам да тегли, просто не си се инсталира и това е. Кажете ми, моля, какво да направя аз в този случай? Видно е, че от скайп почнаха да стават от нагли все по-нагли, като изобщо не се съобразяват с удобствата и нуждите на потребителите (това беше излишна констатация, защото всеки знае, че е така), но все пак реших да я направя, защото откровено казано ми писна с тия новите версии на скайп. Колкото по-нови, толкова по-о*рани ги правят... Ако някой знае как да избегна това и изобщо какво мога да направя, бих се радвал да сподели. Благодаря ви.