Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте, имам голям проблем с visual c++, проблема е следния... всеки знае играта "world of warcraft", проблема ми е с играта и визуал с++ ... стартирвам .ехе файла на играта и ми излиза следната грешка http://prikachi.com/images.php?images/227/6223227E.jpg             пробвах като премахна програмата и я инсталирам на ново, но пак не става, пробвах с по-стари и по-нови версии на програмата но не става и не става, единствения начин да играя играта е да преинстлирвам компютъра преди всяко или след 2-3 стартирвания на играта

 

 

ако някой може да помогне, ще следя форум дискусията всеки ден, а може и на скайп chris-brown51

 

Link to comment
Сподели другаде

http://prikachi.com/images.php?images/342/6223342Z.jpg

 

 

 

това ми излиза :/ 



Blocking Issues:
 
You must install the 32-bit Windows Imaging Component (WIC) before you run Setup. Please visit the <A HREF="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=162643&clcid=0x409">Microsoft Download Center</A> to install WIC, and then rerun Setup. 
 

 и после като пробвах с 4.0 на .NET Framework  ми излиза надписа погоре 

Link to comment
Сподели другаде

4.5 ми пише че не е за операционната система с която съм или поне това разбрах от текста, за 4.0 изписа подобно, пробвах и с 3.5, която се инстална, но пак същата грешка на играта ми дава

Link to comment
Сподели другаде

Значи сте пробвали с 4.0 и не е станало. Тъй като аз дадох 4.5

Красчо, .NET Framework 4.5 не се поддържа за операционна система WindowsXP. Последната поддържана е версия 4.0 и честно казано не си струва да се инсталира, обикновено 3.5 SP1 е същата работа - повечето програми искат нея в момента.

Второ - Microsoft Visual C++ Runtime-а е съвсем отделен компонент от Microsoft .NET Framework.

ако някой може да помогне, ще следя форум дискусията всеки ден, а може и на скайп chris-brown51

Обикновено проблемите с Visual C++ Runtime-а се поправят с преинсталиране на съответният компонент. Отделно - пробвал ли сте с друг релийз на играта? Сигурен ли си, че нямаш някакъв вирус, който след преинсталацията отново успяваш да качиш от някоя флашка или някой заразен файл?
Link to comment
Сподели другаде

Здравейте Димитър Иванов,

към въпроса на колегата @TechMaster, искам и аз да попитам - опитвате ли се да правите собствен сървър на играта?

Също така съм съгласен с колегата @TechMaster, че може да имате някакъв вирус ето нещо, което може да ви помогне.

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте. Деинсталирайте всички версии на Visual C++ от контролния панел. Рестартирайте системата и ги инсталирайте наново 1 по 1.

 

2005

2008

2010

 

Пишете как е положението.

Редактиран от Stoyannov
Link to comment
Сподели другаде

Публикувано: Днес, 21:32 Значи сте пробвали с 4.0 и не е станало. Тъй като аз дадох 4.5 Красчо, .NET Framework 4.5 не се поддържа за операционна система WindowsXP. Последната поддържана е версия 4.0 и честно казано не си струва да се инсталира, обикновено 3.5 SP1 е същата работа - повечето програми искат нея в момента. Второ - Microsoft Visual C++ Runtime-а е съвсем отделен компонент от Microsoft .NET Framework. ако някой може да помогне, ще следя форум дискусията всеки ден, а може и на скайп chris-brown51 Обикновено проблемите с Visual C++ Runtime-а се поправят с преинсталиране на съответният компонент. Отделно - пробвал ли сте с друг релийз на играта? Сигурен ли си, че нямаш някакъв вирус, който след преинсталацията отново успяваш да качиш от някоя флашка или някой заразен файл?

сигурен съм, защото от две години играя играта и я тегля от един и същи потребител( същия торент всеки път) играя я на лаптопа на майка ми, но не мога когато ми се играе с някой приятел, за сървър не знам как се прави собствен, но и да разбера, играта ми дава грешка преди да влеза в нея.... ще пробвам последния начин :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...