Jump to content

Волейбол - Световна Лига 2013


IVAN

Препоръчан пост

"ясен като бял ден"  :D  :D  :D 

Някъде да съм се перчил, че имам знания по география? Да разрушавам чуждо реноме!  :D  :D  :D 

Каква репутация бе човек! Ако не знаеш това е форум, където сме се събрали хора, които обичат волейбол. Подкрепяме отбора и се радваме на постигнатите резултати! Това, че си по-голям от мен не ти дава право да се заяждаш. И спокойно мога да кажа, че според мен си някой злобар, защото не съм те нарекол и "отворко". Познавам много хора, някои от тях са приятни, а други гледат само да се заядат с теб. Ти ми приличаш на тези от вторите!

 

 

 

Да пожелаем късмет на нашите момчета тази сутрин и да стискаме палци! Аз със сигурност ще стана да гледам мача!  :bgflag:

 

Ей, големия разбирач!   :haha:

Просто часовата разлика е огромна - 10 часа.

Колкото и да ми беше трудно да го призная, знаех че ще паднем първият мач така, именно заради часовата разлика. Както бихме Аржентина първият мач. Сега да се надяваме за по-добра изява утре сутринта и победа  :bgflag:

 

Това да ти е познато. Никога не започвам пръв и не оставам длъжен когато ме настъпят.. Вярвам , че всеки има право на мнение и уважавам различното. Питам аз да съм те нарекъл отворко, за някое твое мнение та ти подигравателно ме наричаш "разбирач"?  След после и аз знам да говоря много работи и да обиждам хората по- далеч по изобретателен начин от теб, но не го правя. Защото се говори предварително за конкретна среща, а после няма "знаех си"  Като толкова си го знаел го кажи предварително или пусни фиш в еврофутбол като си такъв "познавач". Да се заяждаш, гледаш ти. Аз много ясно го казах, : Не започвам пръв споровете и никога длъжен не оставам. Можеше да си изразиш мнението и без първите 2 изречения, но пък пусто да остане, нали нямаше да има фон за тежест.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 121
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Това да ти е познато. Никога не започвам пръв и не оставам длъжен когато ме настъпят.. Вярвам , че всеки има право на мнение и уважавам различното.

 

Оф всичко това вече ми писна. Ако съм те обидил извинявай. Точка по въпроса. Тука хората би трябвало да обсъждат волейбол, а не да се карат помежду си.

Link to comment
Сподели другаде

Браво на нас ! Инфарктен първи гейм , но момчетата ни възкръснаха и показаха този дух, който очакваме от тях ! Дано така продължи до края и пратим Аржентина да си пасе ламите... Успех България !!!
Link to comment
Сподели другаде

http://volley.imarinov.com/img/ARG.GIF Аржентина 1:3 http://volley.imarinov.com/img/BUL.GIFБългария - (26:28 23:25 25:20 23:25) - 97:98 - http://volley.imarinov.com/

 

Честито на лъвчета! Остава още една малка крачка до финалите ^_^

Но за съжаление не ми хареса играта ни - може би единствено блокадата и показването на малко повече характер сравнение с аржентинците в края на гейма. Предполагам keba ще ме подкрепи.

Link to comment
Сподели другаде

keba, въпросът е не да си оптимист непременно , а да може да се радваш на успехите на момчетата! Още повече щом смяташ, че не са чак толкова добри. Достатъчно е само веднъж да си кажеш "Браво юнаци!" иначе предполагам и на ролс ройса могат да му се намерят кусури!

 

Снощи направо ми се искаше да избягам от работа. Телевизорът при охраната нещо не можа да намери ТВ7 , ще видим довечера.

Link to comment
Сподели другаде

Снощи направо ми се искаше да избягам от работа. Телевизорът при охраната нещо не можа да намери ТВ7 , ще видим довечера.

Ще го повтарят от 16ч. по TV7  :look:

Link to comment
Сподели другаде

1-ви гейм: ние спим

2-ри гейм: Италия спят.

3-ти гейм: сами се бием

4-ти гейм: ...

 

Ех, яд ме ... не са толков силни италианците, но не можем да си ги бием и това е :/

 

По сметки всякакъв резултат независимо кой ще бие, освен 3:1 за Аржентина ни класира, тъй като при 3:1 са едни сметки по точки :/

Италия ако бие по всякакъв начин - класираме се.
Аржентина ако бие 3:2 или 3:0 пак се класираме, дори при 3:0 за Аржентина.. Италия отпада(геймовия коефицент е 2-ри фактор).

Link to comment
Сподели другаде

Ех този 3ти гейм!  :crosseyes1: 

От 20:15 за нас, ние да направим само мизерните 2 точки, а италиянците 10 :ohmy:

Адски много ме е яд, много ми е тъпо сега. Утре 3 часа пак ще съм буден, да гледам Аржентина - Италия! И ще се моля за благоприятно развитие на мача (за нас да е благоприятно)! Не им беше върховна играта на италянците, ама...  :no:

Link to comment
Сподели другаде

Просто Италия се показа като по-зрял отбор. Пет точни отигравания ни деляха от абсолютната сигурност за финал. Вярно , че си имаме шанс за полуфинал, ама до кога нашата съдба ще се определя от другите !? Ако този бие с толкова, онзи падне с толкова и ето - ние сме супер ! Сигурно и аз съм прекалено мнителен и подозрителен, но се мисля, че ако Аржентина отпадне, то няма да има зрителски интерес в залата и това да е мотив да я пробутат до финалите . Ще се радвам ако не съм прав !

Link to comment
Сподели другаде

Лошото е , че пробутвайки Аржентина, може да добутат и Италия! А в момента съдбата на всеки отбор се определя от другите. Виж ситуацията и в другата група.

Довечера не съм на работа, ще гледам!

Link to comment
Сподели другаде

keba, въпросът е не да си оптимист непременно , а да може да се радваш на успехите на момчетата! Още повече щом смяташ, че не са чак толкова добри. Достатъчно е само веднъж да си кажеш "Браво юнаци!" иначе предполагам и на ролс ройса могат да му се намерят кусури!

 

Снощи направо ми се искаше да избягам от работа. Телевизорът при охраната нещо не можа да намери ТВ7 , ще видим довечера.

Аз се радвам когато побеждаваме, но през всичките тези години се надявах на поне един финал. Казвам го за пореден път и дано някой си даде труд да го прочете, защото имам чувството че се чете избирателно. Искате да сте оптимисти? Аз предпочитам да си остана реалист, защото какво щеше да стане ако бях понесъл кофите със суперлативи след победата над Аржентина (просто защото сме победили или дори защото сме победили домакина) и после те загубят от Италия при положение , че ни устройваха 2 гейма в наша полза. А ми да ви кажа нямаше да изглежда добре моето изказване до степен на омазване. Отдавна беше времето когато оставах до толкова рано сутринта за да си направя удоволствието да видя нещата от първа ръка. Сега лягам е се наспивам пък каквото излезе.Дори и карти да съм играл до сутринта, пак няма да седна да ги гледам , просто защото не им вярвам, а най - вероятно това е защото те не си вярват. Добре се класираха за финалите, добре биха домакините, защо обаче като се отвори възможност за полуфинал не си "опекоха" работата? Сега нещата не изглеждат толкова розови, колкото в групите преди последния ни мач с Полша и преди мачовете на бразилците, защото нещата по никакъв начин не са в наша полза и най - малкото ние по никакъв начин не участваме в екшъна. Достатъчно е италианците да вземат един гейм с 2 точки разлика и да подарят останалите геймове на Аржентина пак с по 2 точки разлика и ние ще пием по една студена вода.Дори няма да им се налага да се излагат като бразилците.

Да погледнем фактите преди да се обвиняваме в черногледство. Италианците са 3кратни световни шампиони. През 90те години на миналия век определяха модата в световния волейбол и имаха абонамент за първото място в турнира Световна Лига.Кои са аржентинците ? А ми дори и да предположим, че са никой във волейбола, на този турнир са домакини. Залата за волейбол трябва да я пълни някой и това определено не сме ние.Този турнир има и рекламна цел и икономическа за страната и това го знае всяко хлапе. Не знам колко са слаби аржентинците, но при ситуацията, която им поднесохме на тепсия, най - вероятно е да се възползват и да си обезпечат висока посещаемост в оставащите мачове.

 

P.S. Не гледах нито мачовете при преките предавания нито при повторенията, за да бъда по конкретен в изказванията си относно слабостите ни в играта. Обещавам да гледам полуфиналите ако са с наше участие независимо от часа, обидното в случая е че трябва да изчакам да видя какво мислят аржентинците и италианците по въпроса за по нататъчното ни участие.Ако искаме да сме добри, ако искаме да сме “големи” ,  ако искаме да не се подиграват с нас , нещата стават с победи. А не само със спусни ни Боже. 

Link to comment
Сподели другаде

Започна третия гейм между Аржентина и Италия и с това и сценария за нашето "отсвирване" се задейства с пълна сила. След като в първия гейм италианците минаха през аржентинците като урагана Катрина и показаха , че са с няколко класи над своите съперници , във втория взеха да забравят защо са на мрежата, втория блокиращ пристига на двойна блокада все едно се движи с българските държавни железници, а сервиза на италианците все по често е в аут или се забива директно в мрежата. Дано да съберат силици италианците за втори гейм, макар че защо им е да го правят?

 

P.S. Честито на нашите за класирането на полуфиналите и браво на италианците за високия морал .Това да ни е обеца на ухото, макар че не за първи път пиша по този въпрос. За мен да се поставиш в позиция да разчиташ на другите, да определят съдбата ти и да поставяш на изпитание техния морал е унизително и обидно. Не знам защо националите ни не го разбират така.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...