Jump to content

Препоръчан пост

Имам нужда от препоръка относно избор за in ear слушалки. До сега съм използвал jvc ha fx1x и не съм много доволен. Представени са за супер басови слушалки а пък според мен не е нищо кой знае какво. Друг минус е че са много неудобни защото са доста големи а пък кабела е изключително твърт което вярвайте ми ужасно отвратително е!!!! Преди няколко дни ми се скъсаха но ги запоих но вече ми писна този ужасен кабел защото слушалките постоянно ми падат от ушите...

 

Сега искам да си купя нови слушалки и ви моля да ми помогнете. Обръщам се най вече към Night_Raven който безспорно е много добър специалист като се има воредвит предните му постове за което го приветствам! Максималната цена която мога да отделя е 40 макс 45 лв. Това. Ще използвам слушалките да слушам от ipod touch 4g САМО И ЕДИНСТВЕНО електронна музика. Затова ми се ще слушалките да са с добър бас. Първоначално модела който си харесах беше a-jays one сториха ми се ПРОСТО ИДЕАЛНИ! Самоче ги намерих за 55 лв а не ми се дават толкова много пари затова ако някой ги намери по евтини някаде да казва . Модели са creative ep630 които са силно препоръчвани в тази тема. Друг модел са akg k324 към които имам специални чувства защото се занимавам непрофисионално с продуциране на музика и си взех akg k99 и наистина много ми харесват.

 

Тааа накратко ще ми се ако може някой да ми каже по няколко думи за дадените модели, ако някой може да ми каже от къде да си намеря a-jays one по евтино и да ми препоръча слушалки с хубав бас ди 42-43 лева

 

Много благодаря предварително!!!

Link to comment
Сподели другаде

Е то коя слушалка няма бас? Че аз не знам? С това техно като вземеш да биеш, нали ще ти гръмне главата от басите. Музиката ще я чуваш изкривена. Колко по-криво искаш от едни слушалки, които няма да ти бъдат PRO? Или избираш да слушаш ясен звук или избираш заглушено с доминиращ бас. Аз също обожавам техно и ползвам Panasonic. Само че са три пъти по-евтини от твоите налични пари. Най-леките, които не усещам на главата. И са с лек ултра тънък кабел, който видимо не се гъне и деформира по никакъв начин, върви като въже. Нямат микрофон.

Само че да не стане пак така да се изпокараме както стана с флашките, че хората стана ясно, че купуват само каквото им връчват? При флашките се оплакваха че им влизат разни бацили, понеже не можели да използват хардуерно ключе, а пък ти се оплакваш, че запояваш кабели, само защото не ти се вади кабела от слушалката. :)

Ние нали понеже сме България и сме като стадо овце и ни кастрят както си искат, та първо вземи и потърси слушалки с отделящ се кабел. После направи избор коя от тях ще си вземеш. Защото утре като ти се скъса кабелчето да го извадиш жакчето и да сложиш друго кабелче. Ще ти струва от 3 до 5 лв. максимум подмяната или "ремонта", който правиш с едно щракване на пръсти. :) Ако не намираш начин да намериш такива слушалки, това значи, че е настъпило време да си потърсиш правата. Пред кого, това обаче не знам. :) България сме все пак. Трябва някой да поеме цялата тежест. Това обаче не съм аз.

 

http://i39.tinypic.com/25i58g9.jpg

 

http://i43.tinypic.com/6ixrtf.jpg

Това не са мои слушалки. Това са на Dre, ако не се лъжа неговите имат солидна цена колкото велосипед. Мошенници. :)

 

http://i43.tinypic.com/2u8hqie.jpg

Link to comment
Сподели другаде

За толкова пари най-добрите слушалки с ниски честоти би трябвало да са на JVC (поне от по-известните и лесно откриваеми производители). Някои техни модели, които да потърсиш: 

HA-FX34, HA-FX40, HA-FX67 и HA-FX101.

Добра алтернатива трябва да са и Sennheiser CX250.

Евентуално можеш да хвърлиш... ухо... и на Skullcandy Ink’d, макар че надали ще се намерят толкова лесно.

 

И разбира се винаги удачните Creative EP630, които разбира се не са нищо особено, но не мисля, че има други слушалки на пазара (не само в България), които да отговарят едновременно на следните три условия: 1) да предлагат добър звук за парите си, 2) да са на добра цена и 3) да се намират лесно.

 

Сега следват някои модели, които също би трябвало да паснат на нуждите ти, но жестоко се съмнявам да ги намериш за купуване, камо ли за тест. Просто споменавам за всеки случай. Та:

Q:Electronics Earbuds
elago E3
MaiKe MK-EL5031
Monoprice 8320 (MEP-933)
MEElectronics M9
Lenntek Sonix Micro
Earjax Tonic
Sunrise Aodia i100
VSonic GR99

 

 

Link to comment
Сподели другаде

А сега някой да даде препоръка за избор на слушалки между: HA-FX34, HA-FX40, HA-FX67, HA-FX101, Sennheiser CX250, Creative EP630, elago E3, MaiKe MK-EL5031, Monoprice 8320 (MEP-933), MEElectronics M9, Lenntek Sonix Micro, Earjax Tonic, Sunrise Aodia i100, VSonic GR99?

Link to comment
Сподели другаде

Това е нещо, което потребителят сам трябва да направи. Това, което на един човек му харесва като звук, на друг може да не му харесва. Затова често казвам, че аудио апаратура се чува, преди да се купи.

 

Колкото до теб, нямам спомен дали съм го правил, но не пречи да го направя отново: писна ми от тролските ти изказвания. Абсолютно честен съм. При следващия безполезен, подстрекателски и тролски коментар, ще взема резки и крайни мерки. Това го заявявам публично, без да ми дреме кой в какво ще ме обвини. Просто ми дойде до гуша вече.

Link to comment
Сподели другаде

Сдобих се със слушалки SONY MDR-EX50LPR. Те имат обаче един гаден минус - от едната слушалла се чува съвсем слабо. Аз успях да замажа проблема като настройх звука на ипода да се чува повече от развалената слушалка. И всъщност резултатът е ДОСТА ДОБЪР! Сомо дето максималната сила се намали съществено но това не е от проблем. Аз съм доста доволен от слушалките. Много са компактни и като си ги сложиш в ухото много трудно изпадат. Друг плюс е че оплътняват брутално и странични шумове почти не се чуват.

Въпросът ми е дали някои знае как да ги оправя така че от двете слушалки да се чува еднакво ?

 

Друго което искам да попитам е дали някой може да ми ги сравни с някои от дадените модели отгоре за да знам дали тези които сте ми предложили са по-хубави :)

 

 

Мерси предварително

Link to comment
Сподели другаде

като си ги сложиш в ухото много трудно изпадат.

Къде го удряш, къде се пука...

Ние предлагахме качествени слушалки, а не тапички в ушите.

 

Аз успях да замажа проблема като настройх звука на ипода да се чува повече от развалената слушалка. Сомо дето максималната сила се намали съществено... Въпросът ми е дали някои знае как да ги оправя така че от двете слушалки да се чува еднакво ?

Може би не си чувал за настройка Mono? Увери се, че тази настройка ще ти помогне, както вероятно вече си го сторил.
Link to comment
Сподели другаде

Къде го удряш, къде се пука...

Ние предлагахме качествени слушалки, а не тапички в ушите.

 

 

ами според мен е много важно дали са удобни слушалките защото например предните ми тапи се чуваше прилично... но постоянно ми падаха от ушите и беше гадно....

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...