supervise Публикувано Февруари 14, 2013 Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Така след като си свалих и инсталирах новите драйвери за видео картата възникна пробем.Следният проблем е, че като си изтегля HD или Blu ray филм , а след това го пусна с GOM Player или MV2player и ми излиза син екран и ми се рестартира компютъра, а на Windows Media Player плеара ми зацепва когато пусна филм и пак трябва да рестартирам. А на синия екран пише: A problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage.If this the first time you've seen this stop error screen, restart your computer.If this screen appears again.Follow these steps:Chek to make sure any new hardwereor software is properly intalled.If this is a new installation , ask your hardwere or softwere manufacturer for any windows updates you might need.If the problem continue , disable or remove any newly installed hardwere or softwere.Disable BIOS memory option such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remove or disable components , restart your computer ,press F8 to select Adanced startup option , and then select safe mode. До колкото разбрах трябва да Uninstall старите драйвери, но как да сложа старите като не помня какви бяха ? ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 14, 2013 Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Каква е марката на видео картата? Каква ОС и колко битова е инсталирана на компютъра? При Windows Media Player появява ли се синия екран? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
supervise Публикувано Февруари 14, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Видео Картата ми е NVIDIA GeForce 9800 GTWindows XP - 64 bit попринцип ми пише, че е 64 битова системата но, котато изтеглих драйвери за 64 бита когато ги инсталирах не ми заредиха и ми даде грешка за това изтеглих за 32 бита и тях инсталирах ... колкото да Windows Media Player не ми се показва син екран (поне за сега) но ми зачепва и трябва да рестартирам.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 14, 2013 Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Моля, изтеглете NET.Framework 3.5 от тук. Инсталирайте го.Моля, изтеглете Driver Sweeper от тук.Запазете файла на десктопа ви.Инсталирайте софтуера.Стартирайте системата в Safe Mode. Как да стартирам в Safe Mode?Стартирайте програмата.Сложете отметки на Nvidia Display и Nvidia PhysX. Изберете бутона Analyse. Уверете се че има отметки на всички полета, след което изберете бутона Clean.След като програмата свърши работа, рестартирайте системата (нормален режим).След като сте изпълнили по-горните стъпки, изтеглете драйвера за вашата видео карта от тук. Инсталирайте го, рестартирайте системата и вижте дали има проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
supervise Публикувано Февруари 15, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2013 Може ли само линковете за ''NET.Framework 3.5'' и ''Driver Sweepe'' че не ми ги отваря..А и за долните стъпки в Safe Mode ги правя това за Nvidia Display и Nvidia PhysX. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 15, 2013 Report Share Публикувано Февруари 15, 2013 NET.Framework линк.Driver Sweeper линк. А и за долните стъпки в Safe Mode ги правя това за Nvidia Display и Nvidia PhysX.Да, маркираш само тях. Искам да допълня първо махни драйвера на видеокартата от контролния панел. След което изпълни стъпките от коментар #4. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shooteRR Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Привет! Аз имам подобна грешка със същата видео карта Nvidia GT 9800. Син екран : Грешката ( nvlddmkm.sys ) Старите драйвери съм ги почистил с Driver Sweeper преди това ,но проблема е пак същия Пробвах и по-стари драйвери ,но пак същото... Някакви идеи? Има ли някаква вероятност проблема да ми идва от Windows-a бях чел някъде в нета ,че този проблем се оправя под XP ,моята ОС е Windows 7 Home Premium 64bit П.п. Забелязах че когато инсталира автоматично драйвера WDDM 1.1 в Windows 7 след това не иска да стартира ,под safe mode го забранявам и така стартира ,но след това новите драйвери не бачкат. http://prikachi.com/images/213/5873213Y.png Същата грешка само че отдолу където е igdkmd32.sys е (nvlddmkm.sys) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 (Редактиран) Изтеглете и инсталирайте най-актуалния драйвер за видео чипа. Отворете Start Menu=>Run=> sfc /scannow (моля спазвайте разстоянието), след като процеса свърши рестартирайте системата. Редактиран Февруари 16, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shooteRR Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Изтеглете и инсталирайте най-актуалния драйвер за видео чипа. Отворете Start Menu=>Run=> sfc /scannow (моля спазвайте разстоянието), след като процеса свърши рестартирайте системата. Пак същата работа .. няма я грешката ,но windowsa не иска да запали... Ще има ли някакъв ефект ако променя Windows-a? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Аз ползвам WinToFlash, засега нямам проблеми с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shooteRR Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Проблема ме съмнява да ми е хардуерен защото в момента съм с картата ,без драйвери гледам си клипове без проблем ,температурата и също е в нормата около 50 градуса.Имате ли някаква идея какъв може да е точно проблема ,защо ,като инсталирам драйвер и след това дам рестарт ,Windowsa ,не иска да тръгне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Опитвали ли сте с по-стар драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shooteRR Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Опитвали ли сте с по-стар драйвер? Да ,няколко пъти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Видео картата тествана ли е на друг компютър? Ако да, положението същото ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
supervise Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 dan40o Искам да те попитам , след при стартирането на компютъра и на Safe Mode, ми зарежда м режим Safe Mode. И след , това какво да правя ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост