Jump to content

Windows 7 drivers


marinow97

Препоръчан пост

Нямам си и напредстава, често да кажа, не разбирам толкова много, и мисля, че и да я инсталирам компа може да стане още по бавен или нещо такова незнам, но ако не ми забива от нея ще проверя как да си я инсталирам, и сега ще пробвам драиверите. Изляза ми следния проблем http://prikachi.com/images.php?images/685/5854685C.png
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 57
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Сега се тегли като се тегли ще го интсталирам и сигурно ще иска да рестартирам компютъра, но имам и друг въпрос ако си сложа 64 бита, компа ще стане ли по бавен или нещо подобно?
Link to comment
Сподели другаде

Лаптопа толкова бавен ми е станал, че ми излиза, че програмата ще се изтегли след 31 минути и не спада. И можели линк към тема или нещо как да си иснталирам 64 бита?
Link to comment
Сподели другаде

Добре, наскоро гледах, че лаптопа е на service pack 1 и се чуда да инсталирам ли 3ката ама пак си мисля че ще бави много или лаптопа няма да тръгне въобще :D. Готово инсталирах го, и четох и търсих за 64 бита и доколкото разбрах първо трябва драиверите да ги актуализирам за 64 бита защото моите са 32?
Link to comment
Сподели другаде

Нещо тотално си оплел нещата. За Windows 7 има само Service Pack 1. Да, за 64-битова версия на Windows са нужни 64-битови драйвери. Не знам обаче какво имаш предвид, че твоите са 32-битови. Ако имаш предвид, че имаш инсталации само на 32-битови драйвери, това е възможно. Ако имаш предвид, че си инсталирал 32-битови драйвери, това е невъзможно.
Link to comment
Сподели другаде

Ми и аз незнам защото тотално се обърках, добре сега ако инсталирам 64 бита ще трябва ли да реинсталвам драиверите или нещо такова? И можели линк откъде точно да изтегля това 64 бита?
Link to comment
Сподели другаде

Няма нищо сложно. Намираш и инсталираш 64-битова версия на Windows, а като сваляш драйверите от сайтовете на производителите внимаваш да са 64-битови. Това е.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...