Гост Zig Zag Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 MegaUpload се завърна! С 50GB свободно място за вашите файлове и папки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Браво,супер е ,бяха много як сайт за споделяне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 С разликата, че вече не е точно същият сайт за споделяне, а по-скоро за cloud съхранение на данни. Не че няма възможност за споделяне на файлове/папки, но не е същото като преди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Този сайт за споделяне ми беше най-любимият от всички - олекотен, без досадни ограничения. MegaUpload - Wikipedia: "На 1 март 2012 г. в интервю пред 3news.co.nz Ким Дотком заявява: „Аз съм лесна цел. Моята екстравагантност, миналото ми на хакер, не съм американец, имам смешни номера на колите си. Не съм Google...„Говорят за 13 млрд. долара за година само за музика...Цялата американска музикална индустрия се оценява на 20 млрд. долара.“ Kim Dotcom Launches New Version of Megaupload Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Защо ми разрешава да прехвърлям само файлове, а не и папки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Защо ми разрешава да прехвърлям само файлове, а не и папки? Вероятности:1. Не си влязъл под акаунт.2. Не използваш любимият им Google Chrome (препоръчителен браузър). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост