Jump to content

notbook се изключва при инсталация на нов windows


sotbi

Препоръчан пост

Привет, ами не споделяте всичко което сте пробвали за да сме наясно какво сте опитали и какво не. Така поднесена на части инфото, играем билярд в тъмното. Все пак няма как да виждаме нещата през вашите очи. Затова е хубаво да описвате всичко което сте пробвали за да се знае. Колкото по изчерпателно опишите нещата толкова по-добра и адекватна помощ ще получите. Преди имаше още една тема подобна, много пъти съветвах човека да изтрие всички дялове на харда си, той твърдеше,че ги трие но се оказа,че не е изтрил всички дялове.

 

Това което става ясно сега,че по време на графичната инсталация прави този проблем, което ме навежда на мисълтта,че е възможно да има проблем с видеочипа. Забранете от биоса ланкартата, опитайте инсталация, в последствие аудито и опитайте отново.

 

BIOS-а има само LAN, Wireless и USB контролери (изключвам HDD, DVD-ROM и видеото) - пробвах като ги изключих, но пак не става. Пробвах инстал на windows-a и от флашка с изключен DVD-ROM. Флашнах биоса с по-нова версия, но и това не даде резултат. :(

Link to comment
Сподели другаде

Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V5515 - нов без инсталирана операционн система!

CPU - Pentium T2130 @ 1.86Ghz

RAM - 1GB DDR2-667

HDD - WD800BEVS-07RSTO - SATA

 

Пробвах да инсталирам windows XP, изпробвано и работещо без забележки. Диска е записан с Nero[boot]CD - не е в диска дефекта.

Проблема е следния: инсталацията си тръгва нормално разделям си HDD-то на партитишъни. Форматирам във NTFS дял C: Форматирането минава. Рестартира се нормално и стига до "instal devices",започва да пълни стига до средата и всичко угасва, сякаш е спрял тока. Батерията не съм я вадил.

Къде е проблема? Предварително благодаря!

 

PS - опитах с Vista и Win7 - там си дърпа файловете стига до прозореца с избор на език, клавиатура и регион и гасне пак.

Link to comment
Сподели другаде

Привет, ми махнете батерията и опитайте отново. Мисля,че видеочипа Ви има проблем. Това може да се разбере ако ползвате лайф СД, с линукс или уиндоус.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...