Jump to content

Питания за Facebook


Препоръчан пост

Преди няколко дена се рових из настройките и успях да забраня да ми пращат покани за приятелство и съобщения.

Днес влязох и видях, че могат да ми пращат лични съобщения. Пак търсих в настройките, но не успях да открия откъде се забраняват. Моля за помощ!

Link to comment
Сподели другаде

Това твоето е НИЩО! Аз пък се опитвам да спра поканите за игри, но това не се случва! Поканите продължават да идват от едно и също лице (всъщност едни и същи лица) и някой ден ще се принудя да блокирам лицето (лицата), които ми ги пращат! На вас не ви ли се случва? Има ли начин да се спрат поканите за игрите?!?!?!?!?!?!?!?

 

Май няма! :sad: Яде ни колорадския бръмбар!

Link to comment
Сподели другаде

Хм. Nightmare, преди ме съветваха (и го правех) нещо като кликна върху поканата и преди да приема приложението да дам отказ за нови покани. Което обаче се отнасяше само за това приложение. И тогава идваха други за други неща. Сега обаче ти ме светна, за което ти благодаря сърдечно. :) Дано не спре известията на неговите публиклации в стените.
Link to comment
Сподели другаде

Приятелството се оправи, но съобщенията не мога да ги блокирам :(.

 

Преди имаше опция за блокиране на съобщенията... сега, след новия дизайн - не. Има само филтър... пробвай с него ;)

Link to comment
Сподели другаде

Има ли начин да се спрат поканите за игрите?!?!?!?!?!?!?!?

 

Май няма! :sad: Яде ни колорадския бръмбар!

https://www.facebook...gs?tab=blocking

 

Блокиране на покани за приложения

 

След като блокирате поканите за приложения от някого, автоматично ще пренебрегвате бъдещите заявки на приложения от този приятел. За да блокирате поканите от точно определен приятел, натиснете връзката "Пренебрегване на всички покани от този приятел" под последната си заявка.

Блокиране на приложения

 

 

След като блокирате приложение, то повече няма да може да контактува с вас или да получава непублична информация за вас през Facebook.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Преди кликам на Приятели и ми излизат по азбучен ред. Сега кликам и всеки път ми излизат различно подредени. Има ли начин да си видя приятелите по азбучен ред или по някаква подредба, която да не се променя всеки път?

Искам да направя един списък и затова ми трябват подредени по азбучен ред. Списъкът ще го правя в продължение на няколко дена и ако всеки път ми излизат различно подредени ... никога няма да мога да го направя :(.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

Мой приятел се разделя с приятелката си и си хваща нова. Обаче старата постоянно гледа профила на новата и говори глупости на хората.

Новата изгора блокирала старата, блокирала всички нейни приятели, но има профил, от който влиза. Как може да се разбере старата любов от кой профил влиза или някакъв друг начин да я спре?

 

П.П. Не може да си изтрие акаунта, защото работата й е свързана с това.

Link to comment
Сподели другаде

Кой профил ти гледа твоя профил (кой ти е зяпал профила) - имаше едно приложение във фейса, което не знам до колко е достоверно.

А да спре зяпане се прави от настройката още в самото начало от Privacy Settings (зъбното колело) или пък от (катенарчето).

 

Аз пък имам друго запитване, което ми е много интересно! Един основател на група е админ на групата. Той прави един от потребителите също админ. Може ли направеният админ да "разжалва" основателя и да го направи потребител, дори да го изгони? Защото се случи един куриозен случай. Един потребител си е давал важности и блокира админа (създателя на групата). При тази ситуация админа не може да вижда какво публикува в групата този потребител и затова автоматично го банва перманентно. Демек другия админ няма да има правата да го върне. Обаче този друг админ е в тясна връзка с баннатия потребител. И от тук вече идва и въпроса дали не може да накаже основателя като го "разжалва"? :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Айде ново 20 без отговор. :)

Лентата на стената ни на всички беше в две колонки - лява и дясна. А сега е само дясна! Някои потребители виждам, че имат две колонки. Какво се е случило и как да го оправя? Не намерих начин и място, от където да стане реформата. :sad:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...